Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Böyle Bi Hata Aldınızmı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hatanın resmini çekmeyi unutmuşum ama aynen yazıyorum marien oynuoyrdum ve birden psg nin sesi çıkmaz oldu mermi atıyor ama mermi gitmiyor ve sornada şöyle bi hata yazısı çıktı

" Anormallik Saptandı Bağlatıyı Keseceğiz ... " ... ( küfür gibime geldi )

bu hata ne sonrada oyundan masa üstüne attı tamam deyince

SametKARA

Evet Ben 1 Günde 2 Kere Alıyorum Smile Bugün Tam Oyunun Ortasında Aldım Oyundan Attı Ama Exp Verdi Smile
Silah bugta kaldığı zaman ates edince oluyor bu ara sıra rastlıyorum bende.Bir sorun yok warrocktan kaynaklanıyor.
Ara sıra oluyo.
yeni gelen patchle olusan bi'sorun bu cevabı yazmaktan bıktım Smile K2' ye Raporlayacağım.
Evet, arada sırada başıma gelen bir olay. Smile İlk gördüğüm zaman, 'oha, ne oluyoruz? Ne bu şimdi?...' gibi tepkiler vermiştim. Smile Silahta oluşan bir tutukluktan sonra bu hatayı alıyorum ben..

TaTy

Fazla ateş edince namlu şişiyor Big Grin
Ayrıca, resmi Forum'da bir Admin'in bu konu ile ilgili bir mesajına denk geldim ve bu program, bu sorunun azalmasına yardımcı oluyormuş. Bir deneyin derim.

victory.gif
MESELA BOMBA ÇÖZDÜN HEMEN 3 E BASTIN SİLAH ALMAK İÇİN AMA ELİNDE HAYLA BOMBA WAR SIKIYORUSN GERİ GERİ GİTİYO VE BUG OLUYOR..BİŞİ DEĞİL O ÖNEMLİ DEİL
Referans Adresler