bu uyarı cezasının verilmesinin anlamı yok! Banlayın aykırı bi davranış varsa modaretör arkadaşlarada dikkat edin dkkatsiklik degl BİLGİSİZLİK. saçma sapan iş yapmayın. Banlayında ilişkm keslsin yazılanları okudukça saçmalık yüzünden yüzümde tebssüm oluşmasın

Arkadaşlar adam gibi iş yapın olayı kişileştirip iş yapmayın kimseninde canını sıkmayın neyse bu konular fazla boyutunu aşcak sanırım cumartesi günü hepsi konuşulur...
Cumartesi toplantımı var
Sn. psikoiz üçüncü uyarışım oluyor; lütfen biraz daha dikkatli olun.
Konu Açtın Diye Uyarı Cezası Almışsındır Kesin Mert..

yok ben cumartesiye kadar yokum 
Site yöneticileri veya moderatörleri ile ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa, konu açmak yerine, özel mesaj sistemini kullanarak şikayetinizi belirtmelisiniz. Bu şekilde konu açmak, Forum kuralları gereğince yasaktır.
Israrla haksız olduğun bir konuyu forum önüne taşıyorsun, ozaman burada cevap vereyim. Sen kendini ne sanıyorsun ? Oyunda kim oluşun, nerede oluşun beni hiç ilgilendirmez. Burda herkes eşittir. Biz burda forum düzenini sağlamakla görevliyiz, bunun için bu kuralları koyduk ve sen de bunlara uyacaksın ! Daha önce uyardığımız konular gibi kendini ve nerede olduğunu unutman ciddi anlamda sabır taşırıyor. HMM şimdi kalkıp da bunları okuduktan sonra yüzünde tebessüm oluşuyorsa; bu senin kişiliksizliğini gösterir arkadaşım, kusura bakmayacaksın.
Bir de haklıymış gibi kalkıp konu açıyorsun ya; bak buna ben de gülüyorum..
Kural ihlali yaptığın için uyarı cezası aldın Mert bu kadar basit.