Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kenangunay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
kenan bak kardeşim benim açtıgım konuların ismini bana sormadan değiştiremezsin. ben burda uygunsuz, uslupsuz birşey yazmam, Madem kendi isminin o tür şeylerde geçmesini istemiyorsun, ozaman Karışmicaksın bilmediğin konulara zart die atlamicaksın, bilgilerini tamamla toparla kendini geliştir ondan sonra işinin başına dön tamam mı ?
Bu kadar büyütmeye ne gerek var Mert . Başlığı doğru değiştirmiş bence . Hatasız kul olmaz demi Mert ? Neyse fazla uzatmayın bence .

SametKARA

Mert Konu Nedir Dostum.?
Benim açtığım konu. orda usulsuz birşey yazsa konu isminde değiştirsin bana sormadan. hatta forumdan banlama yetkisi bile vardır o tür durumlarda. ama Karışamaz konu ismime.

TaTy

Kural 13-) Yöneticiler mesajlarınızı düzenleyebilir veya silebilirler, eğer ki bir mesajınızın veya konunuzun neden silindiğini öğrenmek isterseniz Adminlere ÖM atınız. Zaten bir yönetici konunuzu silerse sizi ÖM ile bilgilendirecektir ama insanlık hali, bizde bazı şeyleri unutabiliriz zaman zaman.

Mert !
Mehmet vefalı davranmış ancak ben katı kuralcıyımdır. Kural 13 ihlali ve üslubunuz yüzünden uyarı cezası aldınız.
Referans Adresler