Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ping düşürmek için ne yapmalı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bu ping serverlardan mı kaynaklanıyor? Bende aşırı bir ping yükselişi oldu dünden beri. Herşeyi kapatıp oyuna giriyorum gene olmuyor. Pingi düşürmek için ne yapabilirim?
Aynen, o aşırı yoğunluktan dolayı olabilir diye düşünüyorum ya da internet hızından kaynaklanıyordur.
Kore-Alman vs. Warrock videoları izleyipde ben neden lagım diye strese girme..

TR Hariç her ülkede 10Bin MBit + Fibercablo ya sahip ülkeler.. sadece bizde 8Mbit ve elektrik kablolarıyla bağlanıyoruz,
TTNet'in her dakika nerdeyse bir alt yapı sıkıntısı oluyor.. Bir kabloyu tamir ederken diğeri bozuluyor otomatik olarak o bozuk hattan geçen şubeler de diğer hatlara yayılıyor.. Yayılırken akış hızı(kablo mesafesi) uzun olduğu için sana gelen internet hızı da yavaş oluyor..

20dakika da bir test sonuçları yaptır bak farkını görürsün..

fazla detaya inmek istemiyorum çünkü oyunda artık adam 3 kere peş peşe öldürür 4.sünü vururken o ölür direk ping , lag , hack muhabbeti yapmaya başlar...
Alican'a katılıyorum ama gerçekten bir ping sorunum var. Oyun donup kalıyor ve tp oluyorum. Sırf bunun yüzünden oyundaki itibarımda zedeleniyor, mecbur odalardan çıkmak zorunda kalıyorum.
TTneti ara.Şansını dene bi.İnternet kablolarını tak çıkar,modeme reset at.İnternete wireless ile bağlanıyorsan bağlantı durumunu kontrol et.
Beyler bende de aynı sorun vardı.Gerçekten TTnette iş yok.Superonline'a geçtim ben 10Mbit fiberkablo internet var.Çok fazla fark ediyor.Ama heryerde faaliyete geçmedi daha sanırım.Reklamları duymuşsunuzdur zaten.Geçebiliyorsanız geçin tavsiye ederim.beyfendi
Referans Adresler