Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mobil Ödeme İle Premium Alacağım ama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar bişey soracağım gamersfirst in sitesinde yani warrock mağaza da bronz pre ve 400 g1 mobil ödeme ile alınıyor hani şu paymo mu ne varya ondan telefon numarınızı yazıp alacağınzı söylüyor ...

google da bi aradım Warrock Premium Mobil Ödeme diye bikaç site çıktı en uygunuda Leveltr bana göre ama oda diyorki

"
TurkcellMobilÖdeme ile satın almak için Almak istediğiniz ürünün "ürün kodunu" SMS ile 7979 a yollayın
kodlarınız hemen cebinize gelsin. Örnek: LVLKOBRONZE yaz 7979 a gönder.
Sadece TurkcellMobilÖdeme bilgisi çıkan ürünleri SMS ile satın alabilirsiniz. Diğer ürünlerin TurkcellMobilÖdeme ile satışı yoktur."

ha bu arada 7979 u araştırdım türkcell in mobil ödeme numarası imiş

yani o numaraya mesaj at sana kod gelecek bu mobil ödeme işi garantimi bir bilen varsa çok acil lazım
ben bi kere almıştım leveltr dan mobil ödeme ile garantili yarım saat sonra falan kod teline mesaj olarak geliyo ama sana tavsiyem xgametr türü sitelerden alman daha karlı çıkarsın.Mobil ödemede turkcell bayaa bi komisyon alıyo.
çok kontörün gider benden söylemesi faturalıda olsan çok gider normal premium satan şirketlerden değilde mobil ile alırsan %30 zarar görürsün.
tamam arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler anladım
XGameTR... (: Cevap verildiğine göre kilitliyorum.
Referans Adresler