Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -Progressing [Now 0 / Total -33 / Size 0MB]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler şu sorundan dolayı ne oyuna nede warrock sitesine girebiliyorum yokmu bu kopnuda bilgisi olan kaç kere oynu sildim yukledim olmadı
Bende de aynı sorun oldu bugun bende giremiyorum bunun bi açıklamasını yapabilicek varsa bunu bir bilen var ise bizi bilgilendirsin Sad
bunun çözümünü google dada araştırdım bulamadım ama bu sorun geçici kendiliğinden geçiyor diye biliyorum bir kere bendede olmuştu yarın baktım düzelmiş şekilde gördüm tam bilmiyorum Smile
arada oluyor herkesde ama bana daha hiç olmadı
Serverler şuan da iptal.
Virus programını kapalı tutup oynu tekrar yükle.Bende düzelmişti.Ama çözümü tam belli olmayan bir hata diye biliyorum.
bendede olmustu resetledim duzeldi Smile
serverden kaynaklanıyo banada oldu bi kaç dk sonra tekrar denedim meğerse patch geliyomuş ondann oluyo genelde
Server iptal falan değil bazen sorun çıkıyor o kadar, yeniden oyunu aç birşey olmaz...
Sevgili arkadaşlar. bu sorun ana serverden oyunun sinyal alamamasıdır. Serverler portlardan gelen sinyallerle çalışırlar. ve ana merkez devamlı olarak çalışan bir sistem olmasına rağmen yinede bakıma girmek zorundadır. SErver port sağlayıcı o an hangi oyunlara yada sitelere port veriyorsa bakım anında hiç bir siteye yada oyuna ulaşamassınız. maximum süresi 2 saat i de geçmez. Bunun için yapmanız gereken 2 saat beklemektir. hala da açılmıyorsa o zaman pc nizle ilgili bir sorun vardır. hata mesajlarını yollarsanız gerekli cevabı bulmaya çalışırz. ii oyunlar + rep.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler