Hayat yolunda mutlu bir o kadar da başarılı olman dileğiyle hoşçakal. Bu forum için verdiğin emekleri unutmayacağız unutturmayacağız Allah'a emanet ol sağlıcakla kal... =(
Saygılar,
Ege.
Hayatta başarılar.Sadece forumu mu bırakıyorsun?Yoksa oyunu mu?
Turgay noldu ya ? Böyle herşeyden elini kolunu çekmek ??
Kendine iyi bak hayatında başarılar

) verdiğin emeklerle yaşatılacaksın ^)
Hersey bu kadar basit olmus helal olsun..
(04-26-2010 07:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar çeşitli sorunlar yüzünden her türlü Warrock forumundan elimi kolumu sonsuza dek çekiyorum. Bugüne kadar hep birilerine yardımcı olmak istedik. Umarımda başarılı olmuşumdur.
Bundan sonra sadece nabız yoklamak için girecem forumlara.
Herkeze kolay gelsin.
Buda sadece bir nabız yoklama gibime geliyor..LYS'ler bitsin kesin geri gelirsin..Gelmezsen adam değilsin

Gerçi oyunu bırakıcam demiyorsun forumu bırakıcam diyorsun ama yinede yapma..
Neyse Tuvgay kendine iiyii bak warrock falan yalan sen soru çöz oku iş adamı ol bu işler boş işler.
Bana kalsa bende bırakırdım Warrock ve çevresini ama insanın içi el vermiyor işte..O kadar arkadaşlık o kadar emek o kadar anı boşa gitmesin diye hala burdayım..Oyuna bile girmiyorum ama sohbetler 1500..
(04-26-2010 08:01 PM)silencer67 Yazılan: [ -> ]aynen arkadaşlar Bende bırakıyorum oyunu forumu tsyi herşeyi elveda hoşca ve dostca kalın
Tunay sende kendine iyi bak ama nedir bu celallenme..Bir rahat düşünün eğer gerçekten önemli sebepleriniz yoksa oyunu bırakın ancak dostluğu bırakmayın..En azından bir TS'ye uğrayın hal hatır sorun oda yeter bize..
Kendine iyi bak allaha emanet ol.