Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bıraktım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir süreliğine oyunu bırakıyorum Demircan'dan(ehrim3n) da özür diliyorum. Bütün hayatım değişti bu oyunla derslerden soğudum yazın veya bu sınavlar bitince oyuna döneceğim tam oalrak bırakmıyorum ama bir süreliğine bıraktım. Forumda sizlerle olacağım her zaman. Ama büyük ihtimalle yazın oyuna dönerim oyunuda siliyorum PC'den... Bu oyun sayesinde her türlü küfrü öğrendim ve yedim... Bana kazandırdığı tek şey bu!. Benden aldıkları da hayli fazla. Paralarım... Demircan'dan özür diliyorum yine konuşurum onunla ama yaza kadar yokum bunu bilin... Döndüğümde yaza doğru size haber vereceğim. Oyunda kötü sözlerim ve davranışlarım olduysa bütün WarRock ailesinden ve WarRockTR ailesinden özür diliyorum.
Allah'a emanet olun,
Hakkınızı helal edin.
Görüşmek üzere.
(04-26-2010 04:08 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Bana kazandırdığı tek şey bu!.

böyle olması kötü çünkü ben bu oyunda çok iyi dostluklar kazandım ve büyüklerimden baya birşey öğrendim yalan söyleyemem dışarıya pek açık biri değilimdir ama bu oyunda baya birşey öğrendim hayatımda karşıma çıkacak şeyler =)

bu arada bizimle kalman güzel oyun zaten oynanmaz halde =)
bence en hakikisini yapmışsın.Oyundan daha önemli şeylerde var Wink
(04-26-2010 04:15 PM)Barış Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 04:08 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Bana kazandırdığı tek şey bu!.

böyle olması kötü çünkü ben bu oyunda çok iyi dostluklar kazandım ve büyüklerimden baya birşey öğrendim yalan söyleyemem dışarıya pek açık biri değilimdir ama bu oyunda baya birşey öğrendim hayatımda karşıma çıkacak şeyler =)

bu arada bizimle kalman güzel oyun zaten oynanmaz halde =)
Oyunda dostluklar pek fazla değildi ama burada gerçekten bir rekabet ortamından öte dostuk ortamı var ve burayı çok seviyorum. Burada iyi vakit geçiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum burada sen gibi bir çok iyi insan var sizlerde benim dostlarımsınız ancak oyunda çok olmasada bazen iyi insanlarla karşılaşıyorum ve arkadaşlık kuruyorum. Smile
sonuçta bu bir oyun.oyun senin hayatını kurtarmaz kendini derslerine vermen çok mantıklı.
İlk dönem notlarıma göre sınıfta kalıyordum o kadar kötüydü 2. dönem oyuna fazla bağlanmamak için kendime söz verdim ve öyle yaptım şimdi taktiri kaçırıyorum. En iyisi derslerine bak, oyun hayatını kurtarmaz.
Allaha emanet ol en kısa sürede geri dönmen dileğiyle.
(04-26-2010 05:13 PM)Mikad0x Yazılan: [ -> ]Allaha emanet ol en kısa sürede geri dönmen dileğiyle.
İnşallah =)
Referans Adresler