Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s4lavat açıklama ;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-26-2010 03:17 PM)lm0dl Yazılan: [ -> ]Hiç bir şey olmaz merak etme...Çünkü incilemeye alıyorlar...Bu seni rahatlatsın...

Azından bal damlıyor Smile insallah öyledir , 300 küsür ffada 2-3 kez opk girdi girmedi .. bunun için onca emek yansa üzülürdüm ...
Hayır, K2'nun görevlileri inceleme yapmadan asla hesap ya da hesabınızı kapatmazlar. Ki oldu da çok düşük bir ihtimal ile,siz illegal hiçbir şey yapmadığınızı iddia ediyorken bile, hesabınızı kapatırlarsa, elinizde iddianızı kanıtlayabilecek nitelikte bilgiler/belgeler ile durumunuzu ispat edersiniz ve de kapatılan hesabınız açılır. Kısacası, merak etmeyin K2 gibi büyük bir şirket 2-3 tane account'u kapatıp kâr etme peşinde değildir.(Bunun söylememin amacı; aklınızda ki tüm soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı olmak.)

Wink
(04-26-2010 03:41 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Hayır, K2'nun görevlileri inceleme yapmadan asla hesap ya da hesabınızı kapatmazlar. Ki oldu da çok düşük bir ihtimal ile,siz illegal hiçbir şey yapmadığınızı iddia ediyorken bile, hesabınızı kapatırlarsa, elinizde iddianızı kanıtlayabilecek nitelikte bilgiler/belgeler ile durumunuzu ispat edersiniz ve de kapatılan hesabınız açılır. Kısacası, merak etmeyin K2 gibi büyük bir şirket 2-3 tane account'u kapatıp kâr etme peşinde değildir.(Bunun söylememin amacı; aklınızda ki tüm soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı olmak.)

Wink

İlgi ve bilgi paylaşımın için teşekkürler ..
Bela niye okuyorsun inşallah o bela seni bulur !
Söyle bir şey var. Aşırı oranda FFA yapmakta bir sorun. Yani onlar k2 tarafından incelenecektir zaten. Fakat kesin bir şey söylemek olanaksız.
Hiç bişey olmucak merak etme.64 lv oldu adamlar opk le kasıyor aylardır bişey olmuyor sen rahatına bak Smile
(04-26-2010 05:11 PM)Mikad0x Yazılan: [ -> ]Bela niye okuyorsun inşallah o bela seni bulur !

sanırım sende hack kullanıyorsun ?_?
ben hacklere bela okuyorum diye bana bela okuyacak kadar ezik durumu düstügüne göre bundan baska ihtimal yok ..
Yalnız şöyle bir şey varki k2 inceleme işlemini bir günlük veya bir hatfalık değil acc. acıldığından bu güne kadar olan her saati warrock oynarken warrocku etkileyen bir şey var mi diye ayriyeten inceliyor.Özel bir zamanla ilgili önemli bir sorun var ise eğer o zamanın database sini ayrıntılı inceliyor.
(04-26-2010 08:31 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Yalnız şöyle bir şey varki k2 inceleme işlemini bir günlük veya bir hatfalık değil acc. acıldığından bu güne kadar olan her saati warrock oynarken warrocku etkileyen bir şey var mi diye ayriyeten inceliyor.Özel bir zamanla ilgili önemli bir sorun var ise eğer o zamanın database sini ayrıntılı inceliyor.

inan bu hiç sorun değil .. isterlerse nufüs kayıt örneklerini bile cıkarsınlar bu konuda kendime güveniyorum .. yeterki incelesinler ezbere iş yapmasınlar ...
(04-26-2010 03:00 PM)s4lavat Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 02:51 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 02:49 PM)s4lavat Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 02:43 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Kimseye bela okumamalısın!
-İncelerler büyük ihtimal.

Yeteri kadar nedeniniz varsa herşeyi yapabilirsiniz .. Bela okuyorum çünkü ben bu oyuna ayda ortalama 40-50 dolar yatırıyorum .. Geliyor adamın biri o kadar emeğimi ve paramı gaspediyor bir şekilde .. İnan bunlar için bela okumak hafif kalır .. Saygılar...
Hayır bela okumak her zaman kötüdür ne şekilde olursa olsun. Onlar da insan istediğini söyle ama bela okuma bela kötü bi'şey ne olursa olsun... m045.gifm045.gifm045.gif

tabikide bela kötüdür .. hack ile haksız kazanç sağlamakta kötüdür .. etki tepki meselesi bir nevi .. kısacası sulh ile uslanmayanın hakkı tekbir , tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir ...

VALLA NE DİYEYİM. OTURUP DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREN YOK. AYRICA BANLANIRSAN DA TİCKET ATIP AÇTIRIRSIN RAHAT OL..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler