Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 2 -- Amiral Battı -- 1 Mayıs Cumartesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
düşündüğüme göre gemili falan olucak güzel olacaktır.
Nasıl olucak bu oyun ? ilkini kaçırdım da konuya biraz fransız kaldım Smile
(04-26-2010 12:07 AM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Ya odada olan kisi wall hack acarsa? Nasıl önleyeceksiniz çok merak ediyorum =))

İsterse OPK hack açsın Big Grin Big Grin Hiç bir şey olmaz Big GrinBig Grin Düşün bak o derece Big Grin Wall açmasıda bir şey ifade etmez Big Grin Big Grin İsterse SP hack kullansın fark etmez Big Grin

(04-26-2010 12:48 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 08:34 AM)psikoiz Yazılan: [ -> ]hAYIRLISI OLSUN. İNŞALLAH GİRERİZ
Konularının ve mesajlarının neden hepsini büyük yazıyorsun?

Şimdi bu tip konularda üyeleri lütfen yargılamayın. Rapor et tuşuna basın. Dİkkat edersen ilk harf küçük diğerleri büyük. Yani yazıya başlayacakken Caps Lock açık kalmış vede arkadaş bunun farkına varmayayıp ilk harfi büyük yazmak için Shift'e basmış fakat Caps Lock açık olduğundan böyle bir simetri oluşmuş. Biz zaten bu gibi durumları gerektiği zaman kişiye ÖM atarak dile getiriyoruz. Siz yeterki rapor tuşuna basınız.

(04-26-2010 04:36 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Nasıl olucak bu oyun ? ilkini kaçırdım da konuya biraz fransız kaldım Smile

Oyunun nasıl olacağını açıklamıyoruz =)

Geçen eventı açıklamak gerekirse Adı Bombacı idi vede amaç el bombaları ile Zakhar'daki potaya basket atmaktı =)
Bu event ya bandarda yada disturmda.
Güzel eventler ellerinize sağlık TurgayBig Grinobaaaaa
öyle şeyler düşündükki öyle eventler hiçbir hak çeşidinin evente ekstra getırısı olmayaçaktır.benden tavsıye evente hakle gırmeyı dusunen varsa gitsin köprüden atlasınBig Grin
Event bir hafta ertelendi..
güzel olacak Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler