Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Nasıl Kurulur?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Clan Kurmak hakkında daha öncede yazmıştım ama bunla ilgili konu açıldımı göremedim. O yüzden bu konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydum. Şuan resimli olarak paylaşmıyorum eğer arzu ederseniz resimli olarakda hazırlayabilirim.

Öncelikle Clan kurmak için premium almanız gerekiyor.
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr
bu sayfadan giriş yapacaksınız. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi üst sol köşedeki giriş bölümünden yapacaksınız.
Sol taraftaki clan beta bölümünden kendi nickinize tıklayacaksınız. Çıkan ekranda Create Clan Bölümünü göreceksiniz. Oraya tıkladığınızda Yeni bir sayfayla karşılacaksınız burda Yeni clanınızın ismini ve Clan kısaltması ile bir resim seçeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konu Karakterleri kullanırken sayı larada yer vermeniz. Bir kaç denemeden sonra Clanınızın oluştuğunu göreceksiniz.
Dikkat etmeniz gereken ve merak edebileceğiniz konular ise Clana sizin değil başkalarının davet atarak girebileceği ve yeni betada clanı başkasına devredemiyor olmanızdır. Şuanda ops(clanlar arası maç) maçları alamıyoruz ama yeni gelecek olan beta da onlarada yer verilecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi oyunlar.
1.betaya geldi galiba bu register?
Resimlisi her zaman iyidir genellikle uzun olunca yazıyı okumaktan çekinirler =)
Clan liderinin her zaman premiumu olması gerekiyor, bence saçma ya Ss.gif
(04-25-2010 10:42 PM)Barış Yazılan: [ -> ]Resimlisi her zaman iyidir genellikle uzun olunca yazıyı okumaktan çekinirler =)

ONUDA HAZIRLARIZ. İSTEK OLURSA ..
Sayı koymadan açtım clanı sayı ile alakası yok
(04-25-2010 11:18 PM)bost35 Yazılan: [ -> ]Sayı koymadan açtım clanı sayı ile alakası yok

yanındaki ingilizce uyarıda sayıda kullanınız diyor ama.
paylaşım için saol.
biraz yazılar birbirine karışmış ama güzel anlatım saol.
Create Clan nerde yazıyor ya Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler