Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bakarmısınız?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler bu günkü event e girdim admin derbaran 20k - niu10 k dinar dedi ama hala gelmedi fikri olan var mı ?
Ticket at?
Bekle gece yarısından sonra 2-3 gibi gelir.Gelmezse En geç 1 haftaya gelir.!
Event'ı düzenleyen Admin'in oyun içi nick'i, event'ın hangi bölümde olduğunu ve de gelmesi gereken dinar'ın miktarını belirtirseniz bir ticket hazırlayabilirim.
(04-25-2010 09:09 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Event'ı düzenleyen Admin'in oyun içi nick'i, event'ın hangi bölümde olduğunu ve de gelmesi gereken dinar'ın miktarını belirtirseniz bir ticket hazırlayabilirim.

tabi kardesim map=red clover admin=roger dinar=10k acayip ihtiyacım var da yoksa konu acmazdım....
(04-25-2010 09:14 PM)mesut028 Yazılan: [ -> ]
(04-25-2010 09:09 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Event'ı düzenleyen Admin'in oyun içi nick'i, event'ın hangi bölümde olduğunu ve de gelmesi gereken dinar'ın miktarını belirtirseniz bir ticket hazırlayabilirim.

tabi kardesim map=red clover admin=roger dinar=10k acayip ihtiyacım var da yoksa konu acmazdım....

Arkadaşım bekle gece yarısından sonra en geç yarın öğlene kadar gelir.!
Ya kardeşim şakamısın sen 1 saate tüm serverlerda ödül alanlara nasıl yüklesinler onlarda insan . Gece yarında yüklerler anca . Ticket atmana gerek yok . Bende 1. oldum banada yüklenmedi yüklenir yarına kadar .
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda aşağıdaki ticket'ı kullanabilirsiniz. Ayrıca, bugün içerisinde bir cevap gelmeyebilir ya da ürüne ulaşamayabilirsiniz.

''Greetings War Rock Team. First of all, I took part in an event which was organized by the Admin,whose in-game nick is 'G1-Admin-Rage', and which was played on the map called 'Red Clover'.. During the game, the Admin told us that the players who were playing Niu's side would have 10K dinar. And, i was at the Niu's side, so; as far as i understood from the Admin's sentences, i have got to get 10K dinar but, on the other hand, i've not got it yet. Owing to the all statements that i've already mentioned, all i would love you to do is just to help me as to this issue and give me the Dinars which was told that I'd have.

Thanks a lot for all the detailed answers and help,

Best Regards'

PS: Sonradan fark ettim ki bu yeni olan bir event imiş. Big Grin Ticket işe yaramayabilir... Big Grin
Ya Oyun Resetten Sonra Gelir Sanırsam Oyun İçi Atması Garip Olur
biraz bekle gelmesi gerekir gelmezse ticket a başvurabilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler