Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BFBC2TR Logosu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: logo.gif]

Selamlar herkese.Uzun süredir yazamıyordum, bu bahaneyle 3-5 satır birşeyler yazayım. Smile Battlefield Bad Company 2 Türkiye sitesi yakında yeni tasarımıyla yayında olacak.Tüm sitenin tasarımını açıldığında görebileceksiniz; şimdi sadece logoyu paylaşıyorum sizlerle.Bu logoda dahil tüm tasarımlar bana ait.Logonun ilk versiyonu tabi haliyle eksikleri var.Üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Unutmadan, Free2Play'in yeni sayısı hâlâ bayilerde.Almak isteyenlere duyurulur.Bu ayki içerik için buraya bakabilirsiniz.

İyi eğlenceler!

Sevgiler,
~Taha
bad company yazısında birazdaha ince eleyip sık dokursan abi bence kusursuz bişey olucak Smile

başarılı çalışmalarını bekliyoruz..
şahsi düşüncem sanki TR nin sağındaki yuvarlak hattı silmek. Orayı silersek sanki daha iyi olur gibime geliyor.

Sen zaten üstadısın bu işin =) 2-3 efekt daha verir halledersin =)
güzel olmuş biraz daha çalışırsın üzerinde güzel bir şekil olucaktır eminim Smile
Taha abi bu nasıl ? Smile

[Resim: attachment.php?aid=1406]
Sadelik ve orjinallik yönünden Taha kardeşimin çalışması daha iyidir. Ancak, Batuhan'da kendi çalışmasında görselliği ön plana koymuş. Yine de benim önerim ilk tasarımın biraz daha matlaştırılması yönünde olucaktır.
Referans Adresler