Arkadaşlar az önce oyuna girmek istedim hesabınız kapatıldı dedi hiçbir şey anlamadım bugün öğlen oyun oynuyordum oyundan kend isteğimle çıktım az önce girmek istedim banlandınız dedi nedenini sormak için k2 ye ticket attım ama sizin önerebilceğiniz herhangi birşey var mı ?
buna şerefsizlik denir benimkinide banlamışlardı

geçmiş olsun kardeş yapacak BİR ŞEY YOK !
(04-25-2010 05:33 PM)İrşad Ekşi Yazılan: [ -> ]buna şerefsizlik denir benimkinide banlamışlardı
geçmiş olsun kardeş yapacak BİR ŞEY YOK !
daha önce antivürüs yüzünden 3 kere banladım bunun nedenini bilmiyorum 4. kez banlandım belki açılır yanlışlıkla oldu ise

benim bu 2 idi ama bunda nedense açmadılar 1.de açtılar

(04-25-2010 05:39 PM)İrşad Ekşi Yazılan: [ -> ]benim bu 2 idi ama bunda nedense açmadılar 1.de açtılar 
inş açılır hayırlısı yarın ticket cevabı gelir yarın işin rengi belli olucaktır.
turklead adlı char 2007'de açıldı hiç bir olay olmadı siz nasıl banlatmayı beceriyorsunuz anlamadım (:
Geçmiş olsun.
(04-25-2010 05:46 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]turklead adlı char 2007'de açıldı hiç bir olay olmadı siz nasıl banlatmayı beceriyorsunuz anlamadım (:
Geçmiş olsun.
valla diyorum ya bende birşey anlamadım oyundan kendi isteğimle çıktım 1 saat sonra oyuna giremedim

hiç bişey anlamadım.
(04-25-2010 05:46 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]turklead adlı char 2007'de açıldı hiç bir olay olmadı siz nasıl banlatmayı beceriyorsunuz anlamadım (:
Geçmiş olsun.
ah bi bilsek...

s*refsizlik yapiyolar ne diyelim durduk yere banliyolar hep o kadar para ver ver banlasinlar

Anti-virus açıksa,ondan yemişsindir büyük ihtimal.Eğer gerçekten anti virusden yediysen açarlar charı büyük ihtimal.