Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Powerlewel Yapan Playerler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İşte powerlewel ypan oyuncular karaliste pls..!

2 Farkli SS alabildim bağlantım koptu

[Resim: 3371.jpg]

[Resim: 3375.jpg]

Ssler o0nanick0o tarafından çekilmiştir...!

İşte powerlewel ypan oyuncular karaliste pls..!

3 Farkli SS

[Resim: 3320.jpg]

[Resim: 3327.jpg]

[Resim: 3330.jpg]

Ssler o0nanick0o tarafından çekilmiştir...!

Editlendii....!
ne yapsınlar. varmı adam gibi oynayan oyunun %80 hacker lvl hırsından opk odasında takılıyor
K2 adam gibi işini yapsın olmasın böyle şeyler.Hem sanane arkadaş sana zararlarımı var.Bende girip opk de kasıyorum.Biraz kafan çalışıyosa sende girersin.Oyunun %70 i hacker Bunların %30 35 i açık hack diğerleri çaktırmadan yapıyor ve bu forumdan bile çoğu çaktırmadan kullanıyor.Wtr Cb odalarında görüyoruz.Neyse konu bu değil uzatmadan söylicem bunları sen buraya koyarak ne elde ediyosun bilmiyorum belki K2 Maaş veriyodur sana ama bilemem.Gm işini yapsın hackleri banlasın sonra Opk odalarıyla uğraşsın.
Ss.gifSs.gif.....
(04-25-2010 04:47 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]ne yapsınlar. varmı adam gibi oynayan oyunun %80 hacker lvl hırsından opk odasında takılıyor

(04-25-2010 04:59 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]K2 adam gibi işini yapsın olmasın böyle şeyler.Hem sanane arkadaş sana zararlarımı var.Bende girip opk de kasıyorum.Biraz kafan çalışıyosa sende girersin.Oyunun %70 i hacker Bunların %30 35 i açık hack diğerleri çaktırmadan yapıyor ve bu forumdan bile çoğu çaktırmadan kullanıyor.Wtr Cb odalarında görüyoruz.Neyse konu bu değil uzatmadan söylicem bunları sen buraya koyarak ne elde ediyosun bilmiyorum belki K2 Maaş veriyodur sana ama bilemem.Gm işini yapsın hackleri banlasın sonra Opk odalarıyla uğraşsın.

Cesur yürekli İnsanlara ihtiyaç duyuyoruz; Gerçek hayatta ve sanal platformlarda sorumlu ve duyarlı davranmayı 'İnsanlık görevi' bilecek İnsanlara ihtiyaç duyuyoruz.Fikir ve eylemleriyle Adalete olan güveni sarsmayacak, haksızlığa ödün vermeyecek, menfaat peşinde koşmayacak, sağduyulu ve bilinçli İnsanlara ihtiyaç duyuyoruz.

Gerçek hayatta Dünya'nın herhangi bir yerinde yaşanan doğal afet yada istikrarsızlıklardan dolayı bazı 'sözde' insanların 'Yağma ve Talan' girişimlerine tanık olmaktayız! War Rock oyununda ve forum sitelerinde bu anlayışa benzer davranışlar sergilemek ve eylemde bulunmak İnsanlıkla bağdaşmaz!

War Rock oyununun yeterince kontrol edilmiyor olması, 'fırsat vurgunculuğu' yapılmasına gerekçe olamaz!

Bilerek ve isteyerek haksızlığa dahil olmak, onun bir parçası haline gelmek, bu durumu savunmaya kalkışmak, en büyük fırsat vurgunculuğudur!

War Rock oyununda açılan odaların büyük bir kısmı 'Opk ve Seri Exp' odalarıdır.War Rock tarihinde Hack eylemi hiçbir zaman bu kadar itibar görmedi! Clana dahil olan(Clan liderleride dahil) ve olmayan her rütbeden 'sözde' oyuncular, FPS tarzındaki bir oyunda hacker nezaretinde powerlevel yapmakta, Oyunun anlam ve amacını tamamen sabote etmekte, bu eylemlerini "haklı nedenlere(!)" dayandırarak gurur duymaktadırlar!

Adalet, İnsanoğlunun var olduğu her ortamda geçerli olması gereken en üst kavramdır! Bulunduğumuz ortamın Oyun ve Forum sitesi olması bu gerçeği hiçbir zaman değiştirmez!

Sanal platformlar, 'isteyenin istediğini yapabileceği acımasız ve başıboş' bir yer değildir! İnsanların dahil olduğu her ortamda ilk ve en önemli görevimiz; Sorumlu ve duyarlı davranarak söylem ve eylemlerimizle Adalete olan inancı sarsmamaktır!

Saygılarımla.
(04-25-2010 04:59 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]K2 adam gibi işini yapsın olmasın böyle şeyler.Hem sanane arkadaş sana zararlarımı var.Bende girip opk de kasıyorum.Biraz kafan çalışıyosa sende girersin.Oyunun %70 i hacker Bunların %30 35 i açık hack diğerleri çaktırmadan yapıyor ve bu forumdan bile çoğu çaktırmadan kullanıyor.Wtr Cb odalarında görüyoruz.Neyse konu bu değil uzatmadan söylicem bunları sen buraya koyarak ne elde ediyosun bilmiyorum belki K2 Maaş veriyodur sana ama bilemem.Gm işini yapsın hackleri banlasın sonra Opk odalarıyla uğraşsın.

Bu sonucta bir oyun bunu hırs haline getirip powerlevel yapmanın bir anlamı yok ve bunun diğer 'ADAM' gibi oynayanlara haksızlık olduğunu düşünüyorum şu anda elimde +50 lewel opk hack ssleri bulunduruyorum ve bunu bana k2 maaş versin diye yapmıyorum..!Sadece oyunun 'ADAM' gibi oynanması gerektiğini düşünüyorum.Opk açan adam wallhackda acar yani sonucta gene 'ADAM' gibi oynayanların zararına. Unutmayın Bu Sadece Bir OYUN...!!!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler