04-25-2010, 01:11 AM
Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.

(04-25-2010 01:11 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.
+ rep please.(04-25-2010 01:35 AM)psikoiz Yazılan: [ -> ](04-25-2010 01:11 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.
merhaba Kardeşim. Açıklayıcı olursa memnun kalırım.
Öncelikle Clan kurmak istiyorsan Devamlı Premium Almak zorundasın. Premiumun bittiğinde 15 gün içinde Clanın kapanır. http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr sitesinde clan beta bölümünde kendi adına tıkla. açılan bölümde create Clan(yeni clan) bölümüne tıkladığında çıkan ekrana yeni Clan adını ve Clan kısaltmasını yazıcaksın. dikkat etmen gereken rakamlarıda yeterli miktarda kullanman. ve Resmide beğendiğin bir resim seç değiştirme şansın yok. Sonrasında zaten clanın kurulmuş olucak. Yardımcı olduysam..+ rep please.
(04-25-2010 10:33 AM)Restart Yazılan: [ -> ]Başka uyeye devır olmuyomu ?
(04-25-2010 01:40 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ](04-25-2010 01:35 AM)psikoiz Yazılan: [ -> ](04-25-2010 01:11 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.
merhaba Kardeşim. Açıklayıcı olursa memnun kalırım.
Öncelikle Clan kurmak istiyorsan Devamlı Premium Almak zorundasın. Premiumun bittiğinde 15 gün içinde Clanın kapanır. http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr sitesinde clan beta bölümünde kendi adına tıkla. açılan bölümde create Clan(yeni clan) bölümüne tıkladığında çıkan ekrana yeni Clan adını ve Clan kısaltmasını yazıcaksın. dikkat etmen gereken rakamlarıda yeterli miktarda kullanman. ve Resmide beğendiğin bir resim seç değiştirme şansın yok. Sonrasında zaten clanın kurulmuş olucak. Yardımcı olduysam..+ rep please.
15 gun sonra kapandiktan sonra bidaha acamiyoz mu ?
(04-25-2010 10:33 AM)Restart Yazılan: [ -> ]Başka uyeye devır olmuyomu ?

(04-25-2010 11:39 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]sürekli premium? kötü olmuş bu. G1'le alınıyor falan dediler o ne iştir ?
--
Şimdi burdan da şey gibi olmasın ama yani benide clanına alabilecek varsa memnun olurum.Açıklamar için teşekkürler ayrıcada.