Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Kurma Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.Smile
valla bende pre vardi kurdum varsa gir kendi clan profiline orda create clan butonu var ona tikla doldur gonder kurulur Smile
(04-25-2010 01:11 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.Smile

merhaba Kardeşim. Açıklayıcı olursa memnun kalırım.
Öncelikle Clan kurmak istiyorsan Devamlı Premium Almak zorundasın. Premiumun bittiğinde 15 gün içinde Clanın kapanır. http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr sitesinde clan beta bölümünde kendi adına tıkla. açılan bölümde create Clan(yeni clan) bölümüne tıkladığında çıkan ekrana yeni Clan adını ve Clan kısaltmasını yazıcaksın. dikkat etmen gereken rakamlarıda yeterli miktarda kullanman. ve Resmide beğendiğin bir resim seç değiştirme şansın yok. Sonrasında zaten clanın kurulmuş olucak. Yardımcı olduysam..beyfendi + rep please.
(04-25-2010 01:35 AM)psikoiz Yazılan: [ -> ]
(04-25-2010 01:11 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Beyler ben clan kurmak istiyorum da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.Beta olayı varya bide çözemedim ben daha biri şöyle açıklarsa çok sevinirim.Smile

Öncelikle Clan kurmak istiyorsan Devamlı Premium Almak zorundasın. Premiumun bittiğinde 15 gün içinde Clanın kapanır. http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr sitesinde clan beta bölümünde kendi adına tıkla. açılan bölümde create Clan(yeni clan) bölümüne tıkladığında çıkan ekrana yeni Clan adını ve Clan kısaltmasını yazıcaksın. dikkat etmen gereken rakamlarıda yeterli miktarda kullanman. ve Resmide beğendiğin bir resim seç değiştirme şansın yok. Sonrasında zaten clanın kurulmuş olucak. Yardımcı olduysam..beyfendi + rep please.

15 gun sonra kapandiktan sonra bidaha acamiyoz mu ?
Başka uyeye devır olmuyomu ?
(04-25-2010 10:33 AM)Restart Yazılan: [ -> ]Başka uyeye devır olmuyomu ?

şuan da olmuyor beta 2 de olabilir.
sürekli premium? kötü olmuş bu. G1'le alınıyor falan dediler o ne iştir ?

--
Şimdi burdan da şey gibi olmasın ama yani benide clanına alabilecek varsa memnun olurum.Açıklamar için teşekkürler ayrıcada.
(04-25-2010 01:40 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(04-25-2010 01:35 AM)psikoiz Yazılan: [ -> ]

15 gun sonra kapandiktan sonra bidaha acamiyoz mu ?

birdaha açabilrisin ama kurduğun clandaki arkadaşları tekarar toplayabilecekmisin???
(04-25-2010 10:33 AM)Restart Yazılan: [ -> ]Başka uyeye devır olmuyomu ?

şuanda malesef olmuyor. ama 3 . yüklemede oda gelicek. ops maçlarınıda alabileceksin. + repBig Grin
(04-25-2010 11:39 AM)lpkaan Yazılan: [ -> ]sürekli premium? kötü olmuş bu. G1'le alınıyor falan dediler o ne iştir ?

--
Şimdi burdan da şey gibi olmasın ama yani benide clanına alabilecek varsa memnun olurum.Açıklamar için teşekkürler ayrıcada.

sevgili kardeşim
premiumu heryerden alabilirsin. kredi kartıyla, postaneden , bankalardan, eğer google da warrock premium nasıl alınır die yazarsan cebvabına ulaşırsın. eğer bulamassan oyun içinde psikoiz yada burdan özel mesajla bana yazarsan ben sana anlatırım. ayrıca clana girmek istersende benim clanıma gelebilirsin yanlız kd 1,00 üstü ve lvl 21 + olması gerekiyor kardeşim. hayırlı oyunlar.
saolunARTİSTtotos.gif
Referans Adresler