Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Endless e dikkat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ohaa Smile bu ben miyim yoksa beni karistiyormusun dicem ne is anlamadim bende senden char alicaktim sonra arada kopukluk oldu en son ozel mesajda gene konustum bu seferde sen cevap yazmadin simdi burda beni itam ediyorsun da ben senden sifresini bile almadim sifreyi birak charin id sini bile sormadim sana umarim bu ben degilimdir yoksa ozel mesajlarin hepsini dokerim buraya anlastigimiz fiyatida
(04-25-2010 11:37 AM)turkixz Yazılan: [ -> ]gecen israilli bebenin birisi bizim servere gelmiş nickinden belli israilli olduğu gördüğüm eski israil nicklerinden neyse tuttu ingilizce presiz psg yi felan nasıl aldın diye bende ingilizce izah ettim düzgünce sonra ezik adam basladı ben gm ın arkdasıyım bana id pass ver dedi öyle demesiyle buna hem ingilizce hem ibranice argo kelimeler ^^ kullandm sonra karşıdaydı söyleyince israilli olduğunu birde odadan attırdım bu en son başıma gelen daha abi charına ortak arıyormusun felanları saymıyorum çok var acayip hemde.

ziya abi artık böyle sorasa verebilceğin bir cevap var =) Direk oyunun sitesine girip adamın nickini yazınca tüm itemleri gözüküyor =) =) =) Öyle aldım böyle aldım demeye gerek yok =) Presiz 5th slotu olan olursa ac siteyi bak 5th slotu varmı yokmu diye Big Grin

(04-25-2010 04:15 PM)endless Yazılan: [ -> ]ohaa Smile bu ben miyim yoksa beni karistiyormusun dicem ne is anlamadim bende senden char alicaktim sonra arada kopukluk oldu en son ozel mesajda gene konustum bu seferde sen cevap yazmadin simdi burda beni itam ediyorsun da ben senden sifresini bile almadim sifreyi birak charin id sini bile sormadim sana umarim bu ben degilimdir yoksa ozel mesajlarin hepsini dokerim buraya anlastigimiz fiyatida

Endless isimli üye bu konuda banada bir ÖM attı haksızlığa uğradığına dair fakat olayla benim bir haberim yok. Olayı burayı tamamen dökerseniz yanlış anlaşılma varsa onuda yok ederiz vede olayı tatlıya bağlarız.
biz kenanla anlastik ortada yanlis anlasilma var konunun benimle bir ilgisi yoktur.. modlar adminler en dogrusu bu konuyu silseniz daha iyi olcak cunku forumda yanlis anlasilmaya devam ediyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler