Geçmiş olsun açtırması zor samete katılıyorum bu konuda,K2 umarım dikkate alır ve charın acılır.
hayır arkadaşım.Actırmak ZOR gibi gözüksede bi o kadar kolaylığıda var.Ben bir arkadaş biliorum ingilizcesi iyi belki o yardım edebilir?
istersen git K2 sahibinin yanına o bile açtırmaz
edit:Smartyy
(04-25-2010 01:13 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Abi Bu Çarın Açılma İhtimali Yok Çünkü Çarın Blocked Yemiş.
yok samet abi açılabilir ticket falan yollasın buraya yazdıklarının özetini onlara ingilizce olarak yazsın bende açılır çünkü benim hesabım şimdiye kadar 3 kere blocked oldu 3 ündede açtırdım hergün 1 ticket attım açtılar.hesabımın kapanma nedeni virüs programından dı

benim bilgisayarımda birşey olmuyordu.arkadaşın pc sinde benim hesaba girdik tam odaya gircekken hack dedected dedi baktım hesap kapatılmış 3 kez oldu böyle 3 ündede açtılar bence bu arkadaşın hesabınıda açarlar çünkü yanlışlıkla olan bir durum.
bu konuda slacker sana yardımcı olacaktır
bunlar böyle benim çarda böyle karambole gitmişti. ticet atıyodum . hep aynı cevabı kopyala yapıştır yapıyolardı . o kadar uğraştım çarım açılmadı . o kadar gold al. o kadar emek ver . 1 anda banlıyolar. geçmiş olsun. çarını açmazlarsa yasal yolları dene .
ticket cevaplarının olumsuz sonuclarınsa char acılmasa 90 doları bankana itiraz edip geri alabilirsin
arkadaşlar benim hesabım mooneybokers yüzüden kapatılmıs.
ufak bir sorun olmus en kısa zamanda halledip açtırıcam
(04-27-2010 10:05 PM)fearles83 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar benim hesabım mooneybokers yüzüden kapatılmıs.
ufak bir sorun olmus en kısa zamanda halledip açtırıcam
iyi haber