Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 1 -- Bombacı -- Tamamlanmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Katılımcılara teşekkür eder, kazananları tebrik ederiz..
http://www.xfire.com/video/28e2e3/
Sıralama
1) herowolf01
2) qurqann
3) lcoldfirel
Bu savaşın sponsorluğunu XGameTR üstenmiştir ((:
bu pc ile kazanabileceğim yegane event idi Smile
Alberon eventine girdim bunu kaçırdım Sad
Ouz bendeki videoyu izleyip öyle karar verelim bence.
(04-24-2010 08:41 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]bu pc ile kazanabileceğim yegane event idi Smile

Kalan 9 eventımızda böyle =))

Lagın ve Hack'in hüküm süremeyeceği eventlar =).

Zaten herkezi TS'ye çağarınca birisi şey dedi. Stamina varmı diye sordu. Bende işine yaracaksa kullan dedim Big Grin Big GrinBig Grin Çok güldüm o ana Big Grin

Zaten kars show yaptı Big Grin

Benim video gece 12 gibi uploud olacak. 12 Gb =)
hayırlsı olsun kazanı tebrik ederim Smile
Gerçekten zekice düzenlenmiş bir eventti çok keyif aldıgımı söleyebilirm bize bu deneyimi yaşattıgı için wtr ekibine teşşkr edior ve başarılarının devamını diliorm Wink
(04-24-2010 09:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Zaten herkezi TS'ye çağarınca birisi şey dedi. Stamina varmı diye sordu. Bende işine yaracaksa kullan dedim Big Grin Big GrinBig Grin Çok güldüm o ana Big Grin

Zaten kars show yaptı Big Grin

Herowolf(ömer) dedi onu Big Grin

Bide the=kars2 potayla beni karıştırdı bi ara Big Grin
ödül sahibine ulaşmıştır. Şunu açıkca söyleyeyim bu tam orjinal olmayan fikirlerimizden bir tanesiydi. Bunun dışında bu kadar orjinal olmayan sanırım 1 veya 2 tane daha dalımız var ama geri kalanı çok fena =) Bu tahmin edilebilir bir eventtı ama devamı öyle olmayacak =))
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler