Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -33mb Patch
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bende de [Now 0 / Total -33 / Size 0MB] şeklinde bir yazı çıkıyor pc ye res attım ama hala bu şekilde. Başkalarındada böyle mi? Yoksa benden kaynaklanan bi sorun mu?
şu an öle bi problem yok bende sorun senden kaynaklıdır
Ben de de aynısı var 2 saattır cozemedım
(04-24-2010 05:34 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]şu an öle bi problem yok bende sorun senden kaynaklıdır
Peki neden kaynaklanıyor olabilir?
(04-24-2010 05:36 PM)l34RM3N Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 05:34 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]şu an öle bi problem yok bende sorun senden kaynaklıdır
Peki neden kaynaklanıyor olabilir?
o sorun arada herkesde çıkan bir sorun çıkıp çıkıp tekrar gir düzeliyor.(server bakımda oldugu zamanda çıkar o sorun)adamım
Alıntı:WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile aç .Karşına kodlar gelicek. Şimdi o kodlardan Uptaderi 1 sayı düşür . ( örneğin 32 se 32 yap , 29 sa 28 yap )

Oyuna gir tekrar uptade alıcak . Büyük ihtimal çözülür çözülmesse haber ver .

Forumda biraz olsun arasaydin cözümü bulurdun arkadasim Smile
(04-24-2010 05:52 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
Alıntı:WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile aç .Karşına kodlar gelicek. Şimdi o kodlardan Uptaderi 1 sayı düşür . ( örneğin 32 se 32 yap , 29 sa 28 yap )

Aynı sorun bendede varda bunuda yaptım olmadı başka önerisi olan ?
(04-24-2010 05:52 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]

Arkadaşım aynısını yapıyorum olmuyor.Ben de bi de gamersfirst e girmiyor dolaylı olarak acılmasını engeller mı ?
fırüs progu varsa kapa
şuanda çoğu kişide bu sorun var..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler