Böyle konu çok açmıştın fakat bu konu da kararlı gözüküyorsun gerçekten.
Hayatın boyunca her şey gönlünce olsun,WR'yi ve bizleri unutma.
Başka bi'boyutta görüşmek üzere.
WTR'yi sakın ama sakın unutma =)
Hoşçakal.....
(01-14-2010 07:09 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Böyle konu çok açmıştın fakat bu konu da kararlı gözüküyorsun gerçekten.
WR'ın paraleli Jüpiter olabilir.Asma köprü kullanarak,gerekli şifreyi bularak ulaşabiliriz.
Konuları çok mu saptırıyorum ne?!
Kenan real hayatta başarılar diler, hakkım varsa helal ediyorum.
Haydi eyvallah..
(01-14-2010 07:11 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:09 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Böyle konu çok açmıştın fakat bu konu da kararlı gözüküyorsun gerçekten.
WR'ın paraleli Jüpiter olabilir.Asma köprü kullanarak,gerekli şifreyi bularak ulaşabiliriz.
WTR'nin bu özelliğini sever herkes,WTR kuralların katı olmadığı ütopik bir forumdur.
Herşey gönlünce olsun, seni yeni tanımıştım ve ne kadar dürüst biri olduğunu biliyorum.
Umarım ileride tekrar karşılaşırız..
Başarılar!
(01-14-2010 07:16 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:11 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:09 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Böyle konu çok açmıştın fakat bu konu da kararlı gözüküyorsun gerçekten.
WTR'nin bu özelliğini sever herkes,WTR kuralların katı olmadığı ütopik bir forumdur.
hay ütopikini alper adam veda konusu açmış nelerden bahsediyorsunuz =)
(01-14-2010 04:49 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]eminmisin
Özden abide kendini düşünüyo
----------------
Sana hayatta başarılar ama unutma er ya da geç yeniden başlayacaksın^^
(01-14-2010 07:18 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:16 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:11 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (01-14-2010 07:09 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Böyle konu çok açmıştın fakat bu konu da kararlı gözüküyorsun gerçekten.
hay ütopikini alper adam veda konusu açmış nelerden bahsediyorsunuz =)
Kocaman bir "LOL" demek istiyorum.

Kenan kendine iyi bak. Seçim senin. Seni özleyecez