Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kendi Kendine Kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün warrockı indirdim ve yükledim oyuna giriyorum giriş yapıyorum lobiye geliyorum birkaç saniye sonra oyun kapanıyor ve hiçbir hatada vermiyor.

sorunun çözümü nedir ?
değişik hack falan açmıyorsun dimi Big Grin
tabikide hayır Big Grin
C:\Program Files\WarRock\Data\HShield\Update

autoup dosyası var ona tıkla upload et kolay gelsin.
(04-23-2010 08:10 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]değişik hack falan açmıyorsun dimi Big Grin

Sana ne diyebilirim ki artık... Sadece devam et güzel güzel postunu kas..
sağol
(04-23-2010 08:51 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]C:\Program Files\WarRock\Data\HShield\Update

autoup dosyası var ona tıkla upload et kolay gelsin.

Abi bende hala aynı sorun var hack yüklediydim bir ara sildim sonra tkrr warrocku kurdum ama pcde hala hack var mı bilmiyorum chair.gif Angry
yhav ne hack var ne ona benzer bisey yine aynı sorun yinem045.gifm045.gifm045.gifDOSTDOST
Bende de var bu sorun şuan oyunu silip yüklüyorum buraya yazıcam sonucu düzelicekmı bakalım ..
Format attım, oyunu tekrar yükledim, hiç hack kullanmadım, ekran kartına ekstra soğutması için fan taktım, C:\Program Files\WarRock\Data\HShield\Update
olayını da denedim, Anakartı bile değiştirdim, yüksek wattlı Güç kaynağını ödünç alarak da denedim ama malesef olmuyor. Oyuna girmeden ve hata vermeden direk masaüstüne atıyor. Bu konuda yardım edecek kişiye bol bol dua edeceğime söz veriyorum. Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler