Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "ERROR: Cannot Find Exeute File!"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar başlıktada belirttigim gibi game start bolumun gelince butona basiyorum ve bu uyarıyı alıyorum, ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler.
İnternetin sınırsız sa hiç uğraşma yeniden yükle.Sınırlıysa oyuna bastığın yerden içeren klasörü aç de version.cfg yi aç launcher kaçsa bir altını yap upğtader i da aynı şekilde virüs programı kapalıyken tekrar yükleyiversen son patch i olur işallah.launcher 50 se 49 yap updater 15 se 14 yap misal kaydet de
dosyalardan biri silinmiş galba ya o yada internet bağlantından emin ol eminsen oyunu kaldır tekrar kur
anti virüs hangisi buyuk bi ihtimalle karantinaya aldı dosyayı karantinadan geri yukle
kardeşler benim vürüs programı kaspersky 2011 oyuna giriyorum o hatayı alıyorum karantinayada da almadı bundan önce oyuna girdğim an 1-2 dakka arası oyun kapanıyordu geri dgiriyordum tabi sonra biri şöyle yap dedi yaptım bu hatayı alır oldum lütfen yardım edin patlıyacam böle giderse daha hiç oynamadım bile internetim sınırsız bu arada ARTİST ARTİST m045.gif DOST Angry adamım totos.gif beyfendi Ss.gif
Referans Adresler