Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternetimi Nasıl Hızlandırıcam Lütfen Bir Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben ttnet sınırsız internet'ini kullanmaktayım fakat son 1 aydır çok fazla lag var oyunlarda çok fazla kasıyor (Warrock İçin Söylemiyorum Sadece Warrock Bıraktım Yani Warrockla İlgili Bişey Demeyin) int bağlanınca 8.1 int hızı göseriyor buyrun ss

http://www.resimupload.com/ds883509342_inthizi.html

ama şu an oynadığım Cross Fire oyununda Fotoğraf karesi gibi oynuyorum bu gün cinnet geçirdim ve Windows Live (msn) de haric herşeyi sildim Ss.gif

speed text de yaptım buyrun onunda ss si

[Resim: 791030049.png]

Pc'mde sadece 1 oyun var genede çok çok fazla kasıyor nasıl hızlandırıcam acaba ???
Kaç kişi bağlanıyorsun modemin markası ne yazarmısn ?
en kötü ttneti ara
Bir pc onuda ben kullanıyorum modemimin markası ise PİKATEL usb adsl modem kullanıyorum
Yarın Aricam inş. yardım edebilirler kafayı yicem
ttnet bilgilerinle ttnet in sitesine giriş yap ordan kullanıcı işlemleri gibi birşey var ordan paket değişikliğini seç istediğin yeni pakedi seç ay başında yeni int paketine kavuş Smile
En iyi paketi saten sınırsız olanı
Sınırsız Paket Airtieles 8mbt Diğer modemler cok lag oluyor tt net modemı kullanırken hep 999 dum bunuda aklında bulundr
1.öncelikle bilgisayarında win32 gibi virüsler varmı?
Bunlar internet hızını yarıya düşürür.

2. olarak modem ile alakalı olabilir.(Başka modem ile denedinmi?)

3. Modemin driverını vs güncel tutmalısın.
İnternetin çevirmeli mi?
TTnet in 8 mbps ında download miktarı 10 gb ı geçince hızını 512 kbps a düşürüyor sanırım.Bir internet kafe sahibine sorduğumda söylemişti.DOğrumu bilmiyorum araştır istersen..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler