Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lagı Nasıl Önlerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar lag yüzünden Warrock'u bıraktım. Cross Fire diye bir oyuna başladım lag gene lag ama orda daha fazla etkiledi bu gün çıldırdım ve ne varsa sildim Windows Live e kadar bütün oyunları sildim hala o oyunda lag var bunu nasıl engellicem (eskiden yokdu) format atcaktım CD kayıp atamadım nasıl engellicem arkadaşlar bir yardım lütfen neler yapmam lazım int. için

İnternetim TTnet Sınırsız ...
internetini ana kaynakdan mı alıyorsun yoksa internetten mi apartmandaki olanlar ile beraber mi? Kullanıyorsun_?
8mb hızına çıkar internetini geçer Smile
Yok kendi internetim sadece ben kullanıyorunm

nasıl çıkarcam kendim bağlanınca saten 8.1 Mphs yazıyor
(04-22-2010 09:19 PM)ozback Yazılan: [ -> ]8mb hızına çıkar internetini geçer Smile

8MBit yapınca internetin full+full 8MBit olucağını sananlardansın sanırım Smile

bu 8MBit dalgasında sadece max. 8MBit'e çıkabilme kapasitesi var direk 8MBit olayı yok ..
Yani 4MBit internet alsan hem daha hesaplı hem 8MBit'in aldığı ping&hız kadar..
8MBit'de geceleri 1-2 saatliğine 6-7 e çıkıyor sonra sabahları - öğlen vs. 4-3 arası gidip geliyor..

Zaten kotayı geçtin mi hop 512Mbps ^^
Ama şöle bi açığı var TTNet'in ; bu kota sınır sorunu Programla yapıldığı için,onca müşteriden seni bulmaları bir şans veya manuel ayardan yapılabilir.
Arkadaşım 8MBit kullanıcısı , kotayı aştı hatta 10-15gb kadar aştı ama hala 512Mbps 'e inmedi Smile bi nevi şans..

niye yazdım bunu bende bilmiyorum Big Grin
Bağlantın nerde yazıyor bir speedtest yaptır sonucunu buraya at http://www.speedtest.net/

Ayrıca 8mb i kötülemeyin tamam TTNet kazıkçı ve dandik bir sistem olabilir ama benm 8 mb ve 512 ye hiç düşmedi ve en az 6 mb ile kullanıyorum demek olunca oluyor.Bence Türkiye'nin yarısı 1mb kullanırken biran böyle birşey yinede bir başarı olarak görülebilir.
İnternet firmana başvur.
Buyur Text Sonucu

[Resim: 790960191.png]
bu hafta oyunda kendindende bir lag var çok kötü
Benim sorunum oyunda değil tüm oyunlarda ... dediğim gibi warrock bıraktım
Buyrun İnternetime Bağlandığım zaman Verdiği Bilgi

[Resim: thumb_883509342.bmp]
Buda img değilde düz link

http://www.resimupload.com/ds883509342_inthizi.html
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler