Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Genel lag mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şu son 1 haftadır oyunda çok lag var.acaba bunun sebebi acaba oyunla ilgilimi yoksa benim net sistemimle ilgilimi modeme rest atıyorum ama yine de lag var adam öldürüyorum 1 dk sora bende öldürüyorum bunun sebebi ne olabilir?
sendedir problem bende şahsen 1 gram bile lag yok arada bir oluyor ama genelde hiç lag yok.
(04-22-2010 08:36 PM)dynamit35 Yazılan: [ -> ]Şu son 1 haftadır oyunda çok lag var.acaba bunun sebebi acaba oyunla ilgilimi yoksa benim net sistemimle ilgilimi modeme rest atıyorum ama yine de lag var adam öldürüyorum 1 dk sora bende öldürüyorum bunun sebebi ne olabilir?

peki bu sorunu nasıl giderebilirim??
Bugün genel lag var.
(04-22-2010 08:46 PM)Muglali00 Yazılan: [ -> ]Bugün genel lag var.

bende bi kac kisiye sordugumda lag var ama cok degil dediler bende aractan inip tamir bile etmiyor!
sende kaynaklanıyor
peki bu sorunun çözümü ne olabilir???
Araştırmalarım ve yapıtlarım sonucu bu olay warrock'un TR Sunucusundan değil direk TTNet'den kaynaklanmakta . .
TTNet&Smile kullanıcıları lag yaşamakta , dophing kullanıcılarında %0 lag sorunu yaşanmakta

Teşekkürler Big Grin
(04-22-2010 09:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Araştırmalarım ve yapıtlarım sonucu bu olay warrock'un TR Sunucusundan değil direk TTNet'den kaynaklanmakta . .
TTNet&Smile kullanıcıları lag yaşamakta , dophing kullanıcılarında %0 lag sorunu yaşanmakta

Teşekkürler Big Grin

peki çözüm olarak ne yapıcaz TTNet kullanıyoruz lagsız oynayamıcakmıyız???
Referans Adresler