Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kızla gitara bittim...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
HARBİDEN YANİBig Grin
Aman tanrım bu kızın attığı soloyu çok az kişi atabilir john petruci yeni veliaht kesinlikle (Y)
Ya bende nerden hatırlıyorum diyorum ... Sağolasın DOST
(04-22-2010 07:03 PM)MetaLord Yazılan: [ -> ]Ya bende nerden hatırlıyorum diyorum ... Sağolasın DOST

Dream Theater gitaristdir,gitar çalarken hız,teknik gibi bütün özellikleri en iyi şekilde kullanan bir gitarist hatta 8 telli gitar olsa yinede az kalır o kadar diyorum.
John Petrucci'yi bilmezmiyim adam 300 le çalıyor usta...
Bilmem ne senfonisini 360'la çalan bir adam vardı yine FB'da raslamıştım bayağa sağlam çalıodu guinness rekorlar kitabında var zaten ama önemli olan benim için john petruci'in hızlı çalmasındansa sağlam ve teknik çalmasıdır ben konservatuar'a hazırlanıyorum şu anda 3 sene sonra inşallah giricem şu anda idolum john petruci onun bir filmi var aynı filmin kitabıda var ve 1step-2step diye gider her birinde ayrı alıştırmalar var ben şu anda gitar'a başlıyalı 4.5 ay oldu ama günde en az 1.5 saat çalıyorum ve şu anda step-29 dayım ama gerçekten çok zor teknikleri var.
İkiside solosuda taşşşBig Grin
Zaten elektro gitar öğrenirken petrucci alıştırması varmış ... Adam gerçekten saygı duyulması gereken bir sanatçı...
bu kızın tel nosu yok mu Big Grin
Referans Adresler