Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: char caldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
57 level sin ticket atmayı bilmiyor musun ?
6 aydır oyun girmiyom yardım etcen yer sordu soruya bak
(01-14-2010 01:00 AM)umut1xks Yazılan: [ -> ]6 aydır oyun girmiyom yardım etcen yer sordu soruya bak

kardeş sana gerekli linkleri verdik. Ne yapman lazım hepsi yazıyor. Biraz sakin olmaya çalış vede dediklerimizi yap sorunun çözülür.
Kardeşim fena sinirlisin zannedersem. Bence biraz sakin ol ve öyle soruna çözüm ara.
evet arkadaşlar ben kimsenin cahrını çalmadım ben bu cahrı aldım bu arkadaş cahrım calındı die iddaa ediyo varsa bütün bi sorunu buyursun gelsin konuşalım ama ben bu cahrı calmadım aldım parayla bir başkası sattı pre ve g1 kredsini karşılarsa cahrı geri veririm eger yalandan yere cahrım calındı dıosa bütün herkesi zan altında bırakır sizde ona yardımcı oldunuz şimdi birazda bana oln lütfen aldım adam cahrın bütün herşeyni verdi ben kimsenin cahrını calmadım ütfen yardım edin
Eee demek ki başkası çalmış ve çaldıktan sonrada sana satmış. Smile
ozmn suc bendemi şimdi başkası çalıpta bana sattıysa bütün bilgilerini verdiyse soruyorum ozmn
Turhan Abi Kaç Yaşında Bizden Büyük Bir Abimiz Ve Gelmiş Charı Çalmış Diyosun. Zaten Kendiside Açıklamış. Yazık
kanıt olmadan suçlama yapmayın kilit.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler