Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasanın Üstüne Yorgan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bazen akşamları pcyi açık bırakmam gerekiyor ve acayip ses yapıyor bunu önlemek için üstüne yorgan felan örtsem harddisik,ram felan yanar mı?
aşırı ısınıp herşeyi yakabilir dikkat etmek lazım allah korusun yangın bile çıkar çok tehlikeli
Evet Fanlardan hava çıkışı olması lazım.
arkada var hava çıkıcı delik delik geçen koydum dedim sonra neyse koymayayım onun dışında sesi kesecek başka yöntemler var mı? içini değiştirmek dışında elle yapabileceğim şeyler Smile
Başka yollar ara ama yorgan örtme yöntemini deneme Smile
Big Grin bu nasıl mantık çeşididir abicim Big GrinBig Grin boşunamı fan takmışlar boşunamı kasaya delik açmış üreticiler Big GrinBig Grin gebercem gülmekten Big Grin
(04-22-2010 05:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]arkada var hava çıkıcı delik delik geçen koydum dedim sonra neyse koymayayım onun dışında sesi kesecek başka yöntemler var mı? içini değiştirmek dışında elle yapabileceğim şeyler Smile

Var şimdi kasanın iki tarafınıda sök ( kapakları var ya ondan bahsediyorum )
Bilgisayar kasasını dört tarafı açık olacağı bi yere koy ( Bilgisayar Masaların kasa için yerleri oluyor Seninki de öyleyse dediğimi anlarsın ^^ )
min. 3 fan max. 4 fan yerleştir
Fan ların ayarlamak ve fan kontrol cihazı al ve tak ardından fanların dönüş hızını kıs ( az ses çıkarmaları için ) Speed Fan programını indir Bütün Donanımın Sıcaklıklarına bak
Çok Fan tak dememin sebebi , şimdi 1 tane olursa sogutmayı pek yapamaz ayarından dönüş hızını kesince fekat 3 - 4 fan olursa Çok İyi soguturlar isteğine bağlı tabi deneyip bak

Bilgisayar Donanımından anlamam pek 1 fan yeter mi Bilen Arkadaşlar cevaplarlarsa Senin için daha Aydınlatıcı olur

Fekat Battaniye , yorgan örteyim deme yangın flan çıkarırısn Yaz gelmeden Yazın sıcaklığını yaşarsın xD
Heleki Yaz aylarında hiç deneme xD
Büyük koli varsa;Koliye delik aç bi tane(fanın hava alması için).Kasanın üstüne koliyi yerleştirSmile:)NSIL fikir?
Ve de ekleyeyim Hard diskten de çıkar ses
Tek Hard disk Slot tu kullanmaya özen göster
Hard Disk için ayar yapabiliyor msun Bilmiyorum Bn Net ten araştır ya da Biri yazarsa burda Daha İyi olur ^^
(04-22-2010 06:04 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Ve de ekleyeyim Hard diskten de çıkar ses
Tek Hard disk Slot tu kullanmaya özen göster
Hard Disk için ayar yapabiliyor msun Bilmiyorum Bn Net ten araştır ya da Biri yazarsa burda Daha İyi olur ^^

valla çok uçuk şeyler onlar benim için Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler