Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR ????
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar warrock tr ye kayıtlı kaç clanımız var. her gün warrocktr odası oluyor ilk sayfada nerde bu kadar insan ? bu odada ang tüf tdm harici kimseyi göremiyorum bazen sayımız okadar az oluyor ki adamlar bizi oyundan atabiliyorlar. az önce bana yapıldığı gibi. BİRAZ GÖZÜKÜN ŞU ODADA WARROCKTR adına.........!
Evet başka odaları almaya çalışacağınıza WarrockTR odalarında oynamayı tercih edin..Ne lag oluyor ve hack..Lag belki ama hack asla!..Amacınızda bu değilmi girin oynayın WTR odalarında işte..
Yok anlamıyorlar işte. Arkadaşlar WTR adına Burdayız kim lagsız hacksiz oyun istemez ki onun bunun odasına gideceğinize kendi aramızda durmadan 8vs8 yaparız WTR odamızda ne güzel olur biraz ÖZEN gösterin....
bu konuda haklısın ts dekı kişiler var sadece odamızda bu forumdaki oyuncular nerede bilmiyorumbeyfendi
Süslü... Senin nickin nedir ?
(04-21-2010 09:03 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Evet başka odaları almaya çalışacağınıza WarrockTR odalarında oynamayı tercih edin..Ne lag oluyor ve hack..Lag belki ama hack asla!..Amacınızda bu değilmi girin oynayın WTR odalarında işte..

doğru wtr odalarında hack yok.
Yaz gelsin ilk el atacağım konuların başında yer alıyor açıkcası. 2 ay bekleyin =)
Turgay yeri değil ama msne girersen şu işi halledelim site düzeldide =)
haklısın biz ts de hem güzel ortam yapıyoruz hem güzel oyun oynuyoruz diğer arkadaşlarada koyun sürüsünde güdülmektense kendi odanızda HACKSİZ oynayın ı söylüyorum
bazende ang üyeleri bizleri atıyor, neyse burada konuşmayacağım Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler