Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Clan Bölümleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
üye sayımız iyi bence. Günlük 30 üye alıyoruz. Uzun vadeli planlarımıza göre yaklasık 3 aya 3500'e yakın üyeye yaklaşmayı planlıyoruz vede bu hedefe dair güzel planlarımız var.

Mesela dün tam siteye 39 tane yeni üye aldık =) =) Bir forum için mükemmel bir sayı.
(01-14-2010 12:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]üye sayımız iyi bence. Günlük 30 üye alıyoruz. Uzun vadeli planlarımıza göre yaklasık 3 aya 3500'e yakın üyeye yaklaşmayı planlıyoruz vede bu hedefe dair güzel planlarımız var.

Mesela dün tam siteye 39 tane yeni üye aldık =) =) Bir forum için mükemmel bir sayı.

o kadar yetmez gunluk soyle 100 kisi daha iyi olur Smile
(01-14-2010 12:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]üye sayımız iyi bence. Günlük 30 üye alıyoruz. Uzun vadeli planlarımıza göre yaklasık 3 aya 3500'e yakın üyeye yaklaşmayı planlıyoruz vede bu hedefe dair güzel planlarımız var.

Yazıları üye olanlardan başka göremesin şerrrefsizim günde 150 üye alırızBig Grin
(01-14-2010 01:21 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]

Yazıları üye olanlardan başka göremesin şerrrefsizim günde 150 üye alırızBig Grin

Aynen, katılmaktayım. ^^
Bu kadar hırsa gerek yok bence amacımız oyun hakkında bılgı paylasmak oyunu gelıstırmek bu hırs ne anlamıyorum, binlerce uye oldugunda bısey mı oluyor, bişey mı degısıryor sıze soruyorum ? bu forumun elıt uyelere ıhtıyacı var bosuna solememısler nerde cokluk orda bısey dıye amacımız bu sıtede kalıtelı ısler yapmak kalıtelı sorular sorup kalıtelı cevaplar almak yanı dıger bır sekılde ıcımızdekı warrock sevgısını cogaltmak kardeslık va barıs ıcerısınde oyun oynamak az uyemız olsun oz uyemız olsun OLAYA BIR DE BU ACIDAN bakmak lazım...
(01-14-2010 03:54 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Bu kadar hırsa gerek yok bence amacımız oyun hakkında bılgı paylasmak oyunu gelıstırmek bu hırs ne anlamıyorum, binlerce uye oldugunda bısey mı oluyor, bişey mı degısıryor sıze soruyorum ? bu forumun elıt uyelere ıhtıyacı var bosuna solememısler nerde cokluk orda bısey dıye amacımız bu sıtede kalıtelı ısler yapmak kalıtelı sorular sorup kalıtelı cevaplar almak yanı dıger bır sekılde ıcımızdekı warrock sevgısını cogaltmak kardeslık va barıs ıcerısınde oyun oynamak az uyemız olsun oz uyemız olsun OLAYA BIR DE BU ACIDAN bakmak lazım...

Sen bizi anlamadın zannedersem.
Bizim amacımız üyelerin çokluğu değil, eski WTR'nin seviyesine ulaşmak. Smile
(01-14-2010 04:01 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(01-14-2010 03:54 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Bu kadar hırsa gerek yok bence amacımız oyun hakkında bılgı paylasmak oyunu gelıstırmek bu hırs ne anlamıyorum, binlerce uye oldugunda bısey mı oluyor, bişey mı degısıryor sıze soruyorum ? bu forumun elıt uyelere ıhtıyacı var bosuna solememısler nerde cokluk orda bısey dıye amacımız bu sıtede kalıtelı ısler yapmak kalıtelı sorular sorup kalıtelı cevaplar almak yanı dıger bır sekılde ıcımızdekı warrock sevgısını cogaltmak kardeslık va barıs ıcerısınde oyun oynamak az uyemız olsun oz uyemız olsun OLAYA BIR DE BU ACIDAN bakmak lazım...

Sen bizi anlamadın zannedersem.
Bizim amacımız üyelerin çokluğu değil, eski WTR'nin seviyesine ulaşmak. Smile

eskı wtr de uye cok degılmıydı o zaman dolaylı yoldan amac uyelerın coklugu oluyorWink

Sherlock

Amaç çok üye değil,çok kitleye ulaşarak bir şeyler yapabilmek.
(01-14-2010 06:58 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Amaç çok üye değil,çok kitleye ulaşarak bir şeyler yapabilmek.

kesinlikle Big GrinBig Grin Ayrıca oyundaki elit kısmın yanında yeni başlayanlarıda kesinlikle istiyorum. Oyuna hack ile başlayanlar bu kısım. Bizler yeni başlayanları bilinçlendirip hackden arındırmazsak çok mu iyi olur ? Oyuna yeni başlayanları direk bu siteye çekelimki onlar bilinçlensin. Yoksa Elit kısım zaten bilinçlendirilimiş çoktan.

Kaldıkı Son 20 saat içinde siteye 41 tane üye kayıt olmuş. Çok yüksek bir ivmemiz var. Kayıt olanlara bakarsanız elit kısımdan değiller. Buda üye kitlemizim elitler ile sınırlı olmayıp yeni oyuncularada ulaştığımızı kanıtlar =)
İnşAllah iyi yerlere gelir wtr.Eskiden olduğu gibi.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler