Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock clan simgeleri gözükmüyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrockda hiç bi clanın simgesi gözükmüyor kendim clan kurdum kendi clanımdaki simge bile gözükmüyor fakat m harfi simgenin üstünde duruyor bana yardımcı olcak biri varmı ??
S: Ben , benim clan avatarımı niye göremiyorum ?
C: Avatarların depolanması için sistem üzerinde hâlâ çalışıyoruz.Bundan dolayı bazen göremeyebilirsiniz.

Yani şuanda tam olarak clan sistemi oyunla bütünleşmiş değil. İlerki zamanlarda (betadan sonra) sorunun devam ederse yeniden konu açarsan yardımcı olunur.
(04-21-2010 04:20 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]S: Ben , benim clan avatarımı niye göremiyorum ?
C: Avatarların depolanması için sistem üzerinde hâlâ çalışıyoruz.Bundan dolayı bazen göremeyebilirsiniz.

Yani şuanda tam olarak clan sistemi oyunla bütünleşmiş değil. İlerki zamanlarda (betadan sonra) sorunun devam ederse yeniden konu açarsan yardımcı olunur.

Benim çoğu clandaki arkadaşlarım görebiliyor sade 2 kişi göremiyoruz birde çocugun teki bir program yuklemıs resmi sitesinden düzelmiş arkadaşı yardım etmiş hatırlamıyor nasıl yapıldığını yani belirli bir şey yükleyince düzeliyor
sana lzm olan tek şey warrock dosyasının içindeki textures adlı doyasının içine avatar adlı klasörü kopyalaman olan birisinden temin edebilirsin
(04-21-2010 05:00 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]sana lzm olan tek şey warrock dosyasının içindeki textures adlı doyasının içine avatar adlı klasörü kopyalaman olan birisinden temin edebilirsin

dediğini yaptım fakat gene gözükmüyor daha dorusu bazı resımlerde hata verıyor resım gecersız veyatta acılamıyor gibi..
aama beta dan sonra düzelcek sonra bence bekle
bende ilk clana girdiğimde göremiyordum 1 hafta sonra falan simge geldi Big Grin
login ekranında giris yaptıktan sonra server yerinde 3 4 sn beklerseniz düzelicektir . En azından eskiden gözüküyordu Smile
Düzelmedi ama bilgiler için tşkürler 1 hafta yada oyun reslenınce düzelir diye umut ediyorum.
Kilit.
Referans Adresler