TaTy
04-20-2010, 11:28 PM
Kapalı Beta 1 in özellikleri :
* Clan oluşturma
* Clan için oyunculara davet
* Clan maçları programı
* Win/Lose Clan Web Sayfası Kaydı (Anlık)
* Bölge Bölge En iyi clanlar sıralaması
* En iyi oyuncular sıralaması
* Oyuncular için clan arama , Clanlar için yetenekli oyuncu arama
Sıkça Sorulan Sorular :
S: Kimler clan oluşturabilir ?
C: 22 Mart 2010 öncesinde herhangi bir clan lideri olan kişiler.
S: Ne kadar sürede clan onaylanıyor?
C: Kurduktan birkaç dakika sonra web sayfasında onayını görebilirsiniz.
S: Kaç oyuncu kapalı beta 1 sisteminde clana davet edilebilir ?
C: Kapalı betada biz 20 üyeye izin veriyoruz
S: Clan için özel bir avatar yükleyebilirmiyim ?
C: Hayır.Kapalı Beta sırasında bir clana avatar upload mümkün olmayacaktır.Bizim sağladığımız avatarları kullanabileceksiniz.Açık betada ise olacak ve personel gerektirecek , onaylanması gerekecek
S: Neden clan tarihi için özel metin ekleyemiyorum ?
C: Bu özellik kapalı beta sonunda bitecektir.
S: Ben clan lideri olarak clanımdan bir oyuncu çıkarabilirmiyim?
C: Kick''tekme'' özelliği kapalı beta sürecinde eklenecektir
S: Neden planlanmış bir clan maçını Clan serverınına girmeden kuramıyoruz ?
C: Biz ve DE(Dream Execution) bu sistem üzerinde çalışıyoruz ve oluşacak bir hatayı düzeltmek için çalışırken bu özelliği devre dışı bıraktık.
S: Ben sadece bir maçta oynanan veya diğer clanların web sayfasında Yorum bırakmak istiyorum neden yapamıyorum?
C: Bu özellik,sonradan klan savaşları sistemi güncellemeleri sırasında eklenecektir.
S: Ben yeni clan sistemi ile ilgili bazı hatalar(bug) bulduğumda nereye rapor edeceğim ?
C: http://forums.gamersfirst.com/index.php?showforum=415 buraya bildirin.
S: Ben, benim klanımı dağıtabilirmiyim ?
C: Evet: Kapalı beta esnasında senin klanını dağıtmak için izin verilecek . Eğer sen, senin klanını dağıtırsan, sen,yeni klan sistemine sonraki büyük güncelleştirmeye kadar yeni bir taneyi yaratmak için izin verilmeyecek.
S: Ben, çirkin bir klan ismini yaptım, ben, klana yeni isim verebilirmiyim?
C: Hayır: Sen, kapalı beta esnasına uygun olmayacaksın. Eğer isim çirkinse klan dağıtılacak ve sen, yeni bir klanı yaratmak açık betaya kadar beklemeye ihtiyaç duyacaksın
S: Bir klan Kurmak ne kadara mal olacak?
C: Hiçbir şey. Biz artık, bir klanı kurması için oyuncuya ödeme yaptırmayacağız. Diğer klan seçenekleri, küçük bir ücreti kapsayabilir, ama onlar üzerinde kararlaştırılmadı ve sen beklemeye ihtiyaç duyacaksın bu bilgi resmen duyurulacak .
S: Ben , benim clan avatarımı niye göremiyorum ?
C: Avatarların depolanması için sistem üzerinde hâlâ çalışıyoruz.Bundan dolayı bazen göremeyebilirsiniz.
* Clan oluşturma
* Clan için oyunculara davet
* Clan maçları programı
* Win/Lose Clan Web Sayfası Kaydı (Anlık)
* Bölge Bölge En iyi clanlar sıralaması
* En iyi oyuncular sıralaması
* Oyuncular için clan arama , Clanlar için yetenekli oyuncu arama
Sıkça Sorulan Sorular :
S: Kimler clan oluşturabilir ?
C: 22 Mart 2010 öncesinde herhangi bir clan lideri olan kişiler.
S: Ne kadar sürede clan onaylanıyor?
C: Kurduktan birkaç dakika sonra web sayfasında onayını görebilirsiniz.
S: Kaç oyuncu kapalı beta 1 sisteminde clana davet edilebilir ?
C: Kapalı betada biz 20 üyeye izin veriyoruz
S: Clan için özel bir avatar yükleyebilirmiyim ?
C: Hayır.Kapalı Beta sırasında bir clana avatar upload mümkün olmayacaktır.Bizim sağladığımız avatarları kullanabileceksiniz.Açık betada ise olacak ve personel gerektirecek , onaylanması gerekecek
S: Neden clan tarihi için özel metin ekleyemiyorum ?
C: Bu özellik kapalı beta sonunda bitecektir.
S: Ben clan lideri olarak clanımdan bir oyuncu çıkarabilirmiyim?
C: Kick''tekme'' özelliği kapalı beta sürecinde eklenecektir
S: Neden planlanmış bir clan maçını Clan serverınına girmeden kuramıyoruz ?
C: Biz ve DE(Dream Execution) bu sistem üzerinde çalışıyoruz ve oluşacak bir hatayı düzeltmek için çalışırken bu özelliği devre dışı bıraktık.
S: Ben sadece bir maçta oynanan veya diğer clanların web sayfasında Yorum bırakmak istiyorum neden yapamıyorum?
C: Bu özellik,sonradan klan savaşları sistemi güncellemeleri sırasında eklenecektir.
S: Ben yeni clan sistemi ile ilgili bazı hatalar(bug) bulduğumda nereye rapor edeceğim ?
C: http://forums.gamersfirst.com/index.php?showforum=415 buraya bildirin.
S: Ben, benim klanımı dağıtabilirmiyim ?
C: Evet: Kapalı beta esnasında senin klanını dağıtmak için izin verilecek . Eğer sen, senin klanını dağıtırsan, sen,yeni klan sistemine sonraki büyük güncelleştirmeye kadar yeni bir taneyi yaratmak için izin verilmeyecek.
S: Ben, çirkin bir klan ismini yaptım, ben, klana yeni isim verebilirmiyim?
C: Hayır: Sen, kapalı beta esnasına uygun olmayacaksın. Eğer isim çirkinse klan dağıtılacak ve sen, yeni bir klanı yaratmak açık betaya kadar beklemeye ihtiyaç duyacaksın
S: Bir klan Kurmak ne kadara mal olacak?
C: Hiçbir şey. Biz artık, bir klanı kurması için oyuncuya ödeme yaptırmayacağız. Diğer klan seçenekleri, küçük bir ücreti kapsayabilir, ama onlar üzerinde kararlaştırılmadı ve sen beklemeye ihtiyaç duyacaksın bu bilgi resmen duyurulacak .
S: Ben , benim clan avatarımı niye göremiyorum ?
C: Avatarların depolanması için sistem üzerinde hâlâ çalışıyoruz.Bundan dolayı bazen göremeyebilirsiniz.

.....