Modemi takarken felan internet şifresi istiyor ama ben onu unuttum nasıl bulabilirim bilgisi olan varmı yeni modemi takacam IP adresi şunu şunu yaz diyor ID Ve pass yaz diyor ama ben onu unuttum eski modemi takınca istemiyor yeni aldığımızı takınca istiyor bulabılırmıyım ben o şifreyi acaba ?
gerek yok sifreye ama cok lazım sa ttnet musterı veya hangı baglantı sırketı ıse musterı hızmetını ararsın o sekılde ogrenebılırsın sıfrelerı..zaten modemı taktıgında ınternet ısıgı yanıyorsa ınternete girer
(04-20-2010 12:22 AM)xhamster Yazılan: [ -> ]gerek yok sifreye ama cok lazım sa ttnet musterı veya hangı baglantı sırketı ıse musterı hızmetını ararsın o sekılde ogrenebılırsın sıfrelerı..zaten modemı taktıgında ınternet ısıgı yanıyorsa ınternete girer
İşte modemi takıyoruz hiç bi ışık yanmıyor ama altta internet geliyor gozukuyor
12345 veya 0000 veya 1234 veya 00000 veya boş bırak direk enterla..
Kardeş klasik sayıları deniyeceksin 12345-1234-0000 gibi . olmassa müşteri hizmetinden yardım al

Eğer tt net abonesiysen ttnet i arayıp kullanıcı adı ve şifreni arayıp tekrar öğrenmek gerek.Eğer modem kendi şifresini istiyorsa kullanma kılavuzunda yazar zaten.
Ttnet ıd ve şifren internete yazılırken verilen kağıtlarda yazmaktadır.