Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yamadan sonraki büyük değişiklik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Flash lı char verin atıcam !
(04-19-2010 10:00 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Arkadaşımın hesabında 1-2 kere attım flash farketmedim sürekli kullanmadığım için heralde.

Doğru sürekli kullansaydınız farkederdiniz çünkü baya fark var
1 yıldır flash almadığım için öyle bir adaptasyona ihtiyacım olmuyor .D
(04-19-2010 09:57 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Günaydın 2 hafta oldu.Flash mine lar atınca sekiyor ammolarında arasındakı boşluk azaltıldı...

Evet onu farkettim . Alışamadım bi türlü Angry
bende herhangi bir değişme görmedim eski tas eski hamam.
(04-19-2010 10:14 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]bende herhangi bir değişme görmedim eski tas eski hamam.

2 hafta öncesine kadar flash mine ve m14 attıgımız zaman attıgın yerde kalıyordu ama şuan attıgın zaman sekiyor ve daha hızlı fırlatıyor o yüzden istediğin yere atmakta biraz sıkıntı yaşanıyor.
son patch den sonra mayın atarken oyundan atıyo genelde anormallik saptandı hatası veriyo
(04-19-2010 10:55 PM)pascalalo1 Yazılan: [ -> ]son patch den sonra mayın atarken oyundan atıyo genelde anormallik saptandı hatası veriyo

O silahlar bugda kaldığı zaman anormallik saptandi yazıp oyundan atıyor sadece flashla alakası yok hepsi için geçerli konuyla alakası yok söylediğinin.
SmileSmileSmile
(04-19-2010 10:14 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]bende herhangi bir değişme görmedim eski tas eski hamam.
Hem daha uzağa hemde başkasının mayınlarıyla üstüste gelebiliyor eskisi kadar çok yer değiştirmiyor.Karşı takımın mayınları ile çatışmıyor..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler