Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sigara ve İnsan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Bilerek ve isteyerek kendine zarar verme; Bilmeden ve istemeden bile olsa çevrene de en büyük zararı verme!

Yaşama dair umut ve heyecanını bir kül yığınına feda etme.

'keşke' demeden önce önlemini al ve sigaradan uzak dur.İradeni sergile ve cesaretinle meydan oku sigaraya!

Gündemi meşgul eden İzlanda'daki yanardağ patlaması sonucu oluşan kül bulutunun yeryüzü semalarında ki macerasından ürken bazı zihniyetler, bu olayı sigara eşliğinde hayretle takip etmektedirler...Ne acıdır ki, Sigaradan dolayı Dünya'da her gün yaklaşık 10 bin insan hayatını kaybediyor. Bu gerçeğe duyarsız kalma!

Kendi varlığının kıymetini bilemeyenler, gelecek nesillere örnek olamazlar!Örnek olamadan yitip giden bir ömrün sorumsuzluğu, gelecek nesillerin önünde ki en büyük engel olacaktır.Unutma!

Saygılarımla.
Bu çok yayarlı bilgiler için teşekkür ederim.
Doğduğumdan beri nefret etmiş , büyüyünce içmemeye küçüklüğümde yemin etmiş bir kişiyim . Allah korusn DOST
teşeşkkürler bilgi için
Ne yazıki içiyorum ve bırakamıyorum... Başlama aşamasında yada hiç başlamamış arkadaşlarımı şiddetle uyarıyorum...SAKIN !

TaTy

(04-19-2010 07:50 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Doğduğumdan beri nefret etmiş , büyüyünce içmemeye küçüklüğümde yemin etmiş bir kişiyim . Allah korusn DOST

victory.gif
asla içmem.
Thank you for smoking (:
ağzıma sigare değtirmiş değilimdir ölene kadarda böyle devam edecektir herkeze tavsiye ederim.en önemli zararı sağlıktan çok para gidiyor Big Grin ben o paralarda sadece sigaraya verdiğim parayla charıma her hafta 1200 g1 alırım yalansa yalan diyin Big Grin
Çok uzun yıllar sigara kullandım üstelikte günde en az 2 paket içerdim. Çok şükür beş senedir içmiyorum ve içenlere hep şunu söylüyorum bir tabanca alın çenenizin altına dayayıp yukarı doğru tutun ve ateşleyin daha hayırlıdır diye. En azından aniden ölüp kurtulursunuz çünkü sigaranın yol açtığı rahatsızlıklar yüzünden uzun yıllar insanlara muhtaç bir sağlıksızlık dönemini kimse yaşamak istemez çevremde onlarca örneği oldu malesef. Özellikle rahmetli amcam yaklaşık 20 sene hastaneden eve-evden hastaneye yaşadı tabi nasıl yaşamak denirse her zaman yanında bir oksijen tüpü taşıtmak "evet taşıtmak zira kendi gücü yoktu taşımaya" Sad durumundaydı.
İnşallah kimse bu illete bulaşmaz ve bulaşmış olanlarda en kısa zamanda bırakırlar Allahtan en büyük dileğim budur her zaman.
SEVGİLERLE...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler