Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Silah İncelemeleri : Sniper
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar kendi yorumlarımı yazıyorum .

M24 :

[Resim: m24_img_aj.jpg]

Başlangıçta tüm oyuncularda bulunan , acemi sniper silahı . Yine oyuncuların snipere alışması için iyi bir silahtır . Fazla sekmez . Uzun mesafede ( UO ve BG ) merminin hızı düşeceği için adamın yaklaşık 0.5-1 cm yukarısına atın . Ama yinede normal bir oyunda istenilen performansı veremez.

SSG :

[Resim: ssg_img_aj.jpg]

MİN LV : 1

En rahat CQC oynarsınız. . 10 mermisi olması bir avantajdır. Çok fazla seker. Elinizin alışması çok uzun sürer. Zaman harcayacak bir silah değildir . Eğer yeni bir sniper iseniz M24 öneririm .

PSG_1 :

[Resim: psg1_img_aj.jpg]

Oyunda en çok sevilen , her türlü duruma ayak uydurabilen bir sniper silahı . Kafa 1 , Göğüs 1 , Karın 2 , Diz 4 mermde alan bu silah , CQC nin vazgeçilmezlerindendir . BG ve UO da uzak mesafede adamın 1 mm üstüne atılan mermi olumlu sonuç verecektir . Az seker . 16 k gibi ucuz bir miktara satılmaktadır . Ama maalesef sadece premium üyeleri alabilir . Kesinlikle öneririm .

MİN LV : 11

Ai_Aw :

[Resim: 20080108_warrock001.jpg]

UO ve BG silahıdır.sabit bir hedefe atılan atış tam isabet eder . diğer silahlarda olan biraz üstüne atma taktiği bu silah için geçerli değildir . Mermi hedeflenen yere gider. Ancak CQC de Psg ye göre çok düşük performans gösterir . PSG cqc de 3 ai_aw değerindedir . Fiyatı 29 k dır . Ben psg öneririm .

MİN LV : 16

Aw50f :

[Resim: AW50F.jpg]

Bir çok kişinin hayalidir . Özel eventlerde market palace' ye gelebilir . Çok az seker . Sabit bir hedefe NOKTA atışı yapar . Araba,Heli,Jet araçlarının camlarından mermi geçirir . Göğüsten 1 karın 2 diz 3 mermide alır . Cephanelikte bulunmaz . Eğer paranız varsa G1 ile alın derim . Oyunun bana göre en iyi sniper silahıdır . Hem cqc hem uo hem bg de mükemmel performans gösterir .

M82 Barrett :

[Resim: barrett_img_aj.jpg]

Sadece yatılmış pozisyonda kullanılabilir . Dolayısıyla sadece UO ve BG de kullanılabilir . Müthiş bir tepmeye(recoil) sahiptir . Cephanelikte yoktur . Sadece market palaceden 800 G1 ile 8. slota alınabilir (60 gün ) . Araç camına mermi atabilir . Oyunda pek fazla görmediğimiz bir sniper türüdür . Fazla sevilmez . Sadece eli yatkın kişiler olumlu sonuç alabilir .

Evet arkadaşlar ALINTI DEĞİLDİR . Ellerimle yazdım . Hatalarımız düzeltirseniz sevinirim. Eleştirilere açığım .

( NOT : Öbür sitelerde paylaşacak arkadaşlar bir ALINTI yazarlarsa sevinirim . emek verdim Smile )
Süpersin eline emeğine sağlık
Eline sağlık. Çok güzel bir bilgilendirme oldu.Smile
Eline sağlık aw50 dün bitti cuma günü psg alıcam hafta içi bilgisayara giremediğim için almıyorum.Aw50 ye alıştıktan sonra psg sinirimi bozcak Ss.gif Güzel bilgilendirme teşekkürler...
Eline sağlık..
eline sağlık uğraştığına değmiş =)
eline sağlık dostum DOST bunu assault tunuda isteriz Big Grin
güzel çalışma eline sağlık
(04-19-2010 06:34 PM)..ค๒คzค.. Yazılan: [ -> ]eline sağlık dostum DOST bunu assault tunuda isteriz Big Grin

Merak etme yapacağım Smile
Eline sağlık ancak buna benzer bir kaç şey verilmişti sanki..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler