Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ''Hack'' kullanan clan ve clan oyuncuları için ticket.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Subject; A report about a clan, members of which use hack programs.

''Greetings War Rock Team;

I saw some players using hack, who are in the same clan. And hence, I'd love you to get the players banned and the clan closed as well and for this to come true, here are the Screen Shots and the clan's home page that is related to 'ops.warrock.net' below;

(Bu bölümde hack kullanan clan oyuncularına ait çekmiş olduğunuz SS'ler)

(Burada clan'ın OPS'e bağlı ana sayfası)

Hope, you'll implement what is needed;

All the best wishes.
''

Ticket atmayı bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin.

Daha sonra yapılması gerekenler;

[Resim: fortheticket10.jpg]

All tickets were made on my own.!
Teşekürler bu işime yarıyacak =)
(01-13-2010 08:27 PM)barış Yazılan: [ -> ]Teşekürler bu işime yarıyacak =)

Rica ederim. Smile Barış bu ticket'ı attıktan sonra gelen cevabı aynı şekilde benimle paylaşırsan yine çok mutlu olurum. Smile
(01-13-2010 08:29 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-13-2010 08:27 PM)barış Yazılan: [ -> ]Teşekürler bu işime yarıyacak =)

Rica ederim. Smile Barış bu ticket'ı attıktan sonra gelen cevabı aynı şekilde benimle paylaşırsan yine çok mutlu olurum. Smile

clan ile ilgili düzgün bir şikayet gelmedi gelirse atıcam Big Grin cevabıda veririm sana Big Grin
Barış bu kadar emek veriyor.Acaba bu adamlar ban yiyor mu ?
(01-13-2010 08:33 PM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Barış bu kadar emek veriyor.Acaba bu adamlar ban yiyor mu ?

Henüz buna benzer bir konu için ticket atmadım.Ama,''hack'' kullanan oyuncular için attığım ticket'lar(elimde yeterli delil olarak) sonucu hesabı kapatılan çok oldu.
(01-13-2010 08:33 PM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Barış bu kadar emek veriyor.Acaba bu adamlar ban yiyor mu ?

ufuk bana gelen cevaplarda bu konu ile ilginecez diyorlar.Yani açıkcası biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi k2 network ün işi =)
Çok teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler kardeşSmile
ya doğrusunu söylemek gerekirse ben bu ticket atma işini bi beceremedim ssyi nereye kopyalayacağız ya da ekleyeceğiz?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler