Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Head Shot la İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Head Shot la ilgili bi Ticket yazabilir misiniz yoksa bilakıs herkez olmasada oyundaki bazı oyuncılar hileci ( hack ) sanıyorlar.
WarracK Oyun oynarken adamı topugundan wuruyom head yazıyor , ayagından wuruyom head yazıyor saçma oluyor.
Oyunda bu konuda bi kaç kere kfür edildi bu yüzden karşı oyuncuyada anlatmak zor oluyor anlamadığından ya da anlamak istemeyip hileci ( hack ) diyip küfr ederek ego sunu şımartmak için
Ayrıca anlamışta deillim test te edemiyonuz nersinden wurup head yazdığını ( Kafa hariç tabe ^^ )
Nyse Çok Uzattum Affola Bu Durumdan Çok Şikayetim war napabilirim Yazıya yansıyor ^^
Tamam bununla ilgili bir ticket hazırlanır en kısa zamanda
O head yazmasının sebebi kafadan vurmuş olmandır.Çünkü silahın sekmesinden dolayı mermiler tam hedefinin olduğu yere gitmiyor sağa sola ve özellikle yukarı doğru gidiyor ondandır.Tabi her vurduğun head değilse.
@xXFredyXx:Yukarıda belirtmiş olduğunuz istekler üzerine bir ticket hazırladım.

Subject;I want to report a bug,which is about ''head shot''

Question;

Greetings War Rock Team.I've seen a bug,which is about ''head shot'',for a long time.For instance,when i shoot to a player's leg,belly,toe or somewhere else on his/her body, it's seen as if i shot to the player's head.And,hence someone calls me as a ''hacker'' so,it makes me sick that's why i want you to get the problem fixed soon.Furthermore,i want you to take some precautions against to this issue.

Thanks in advance.

Ticket atmayı bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin.Ve de son olarak ''ask a question'' bölümünden sonra yapmanız gerekenler;

[Resim: fortheticket9.jpg]

Umarım işinize yarar. Smile
harbi haa bunu bende sevmiyorum Ss.gif
gecen 3 kisi birden vurdum 3'üde head yedi bende anlamadim nasil yaptim hemen hacker demeye basladilar Ss.gif
Gerekli cevap verildi.Konunun çok fazla sapmaması için kilitliyorum.
Referans Adresler