Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu videoya bir bakın?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konuyu ifşa bölümüne açmak istemedim haksızda olabilirim. Ancak arkadaş önceden koyduğu bi videoda karakter değiştirirken karakteri siyah bir şekilde kafama takıldı acaba bi anormallik yokmu?

http://www.xfire.com/video/25aedf/
malesef video yu göremedim üyelik istiyor +18 video diyo Smile
(04-16-2010 08:22 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]malesef video yu göremedim üyelik istiyor +18 video diyo Smile

Üyelik alıp izle ozaman
Big Grin video benim tarafımdan çekildi.Karakter karanlık görünüyor bende ayrıca siyah değil Smile hayallerini kırdım ama napam Smile hee ayrıca bunu hala çözemedim sorunu warrock modlar vardı onu yaparken olmuştu çözümü bilen varsa help me Smile
(04-16-2010 08:31 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Big Grin video benim tarafımdan çekildi.Karakter karanlık görünüyor bende ayrıca siyah değil Smile hayallerini kırdım ama napam Smile hee ayrıca bunu hala çözemedim sorunu warrock modlar vardı onu yaparken olmuştu çözümü bilen varsa help me Smile

Heyt be hack diyenmi var celal yapma nasıl laf sokayım diye Smile siyah karanlık? karanlığın rengi nedir acaba? bu arada sorununu açıklada bizde bilelim
(04-16-2010 08:35 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 08:31 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Big Grin video benim tarafımdan çekildi.Karakter karanlık görünüyor bende ayrıca siyah değil Smile hayallerini kırdım ama napam Smile hee ayrıca bunu hala çözemedim sorunu warrock modlar vardı onu yaparken olmuştu çözümü bilen varsa help me Smile

Heyt be hack diyenmi var celal yapma nasıl laf sokayım diye Smile siyah karanlık? karanlığın rengi nedir acaba? bu arada sorununu açıklada bizde bilelim

Big Grin hehehe
This video has been flagged by the Xfire community as possibly unsuitable for some viewers. Please register or log on to verify that you are 18 years or older.

Smile
Üyeliğimle girdim yine açamadım Smile
bende direk açıldıda bu videoda sen ne gördün anlamadın hiç bişi yok burada
(04-17-2010 12:31 AM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bende direk açıldıda bu videoda sen ne gördün anlamadın hiç bişi yok burada

Laf olsun torba dolsunSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler