Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Nasıl İyilik?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yer: Erzurum
Birçok ülkede insanlar berbere gidip traş olurlar ama hiçbir berber masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırmaz.

Yer: Rize
Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına giren taşı çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi yoldan geçen bir başkası tarafından cereyana kapıldığını zannederek kafasına odunla vurularak kurtarılmaya çalışılır?
Haha Big Grin
Türkiyede oturuyorsan camı aç ve bak.Yarım saat izlersen bunun gibi şeyler görebileceğine emin ol nasıl olsa burası Türkiye.
(04-16-2010 06:45 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Türkiyede oturuyorsan camı aç ve bak.Yarım saat izlersen bunun gibi şeyler görebileceğine emin ol nasıl olsa burası Türkiye.

doğru diyosun Big Grin
nice Big Grin kafasına odunla vurmus Big Grin
cümlede çok olay var anlayamadım A.Q Kapasitem yetmedi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(04-16-2010 06:45 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Türkiyede oturuyorsan camı aç ve bak.Yarım saat izlersen bunun gibi şeyler görebileceğine emin ol nasıl olsa burası Türkiye.

Valla billa.
Yurdum insanı Smile
Laz beyni diye buna derim ben ^^ Big Grin
Kafaya odun Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler