Arkadaşlar bu sorunu anlamadım oyuna giriyorum ucak resmi geliyo sonra bi tane reklam geliyo onu cekmedim tabi onun sag ustte X oldugunu tahmin ettim o reklam kapandı ve bu kaldı bunu nası duzeltebilirim?
![[Resim: sorunj.jpg]](http://img405.imageshack.us/img405/1610/sorunj.jpg)
reklamın bugu kalmış galiba ilginç oyuna tekrar gir olmazsa pc res at oyuna gir bakalım

yok yanlıs anladın sende reklam geliyoya sag ustte X tikliyosun ve o ekran geliyo ıd şifre yazacaksın oradaki şeyler gözükmüyor bende
(04-16-2010 04:00 PM)gsonurcan1 Yazılan: [ -> ]yok yanlıs anladın sende reklam geliyoya sag ustte X tikliyosun ve o ekran geliyo ıd şifre yazacaksın oradaki şeyler gözükmüyor bende
sende eksik birşeyler var galiba bendede ıd yazma yeri gözüküyor şifre yazma yerinde şifre yazıyorum onlar görünmüyor

karıştı bu oyun vala

önce bir modeme ve pcye reset at sonra dene olmazsa
C:\program files \ warrock \ version bu dosyayı not defteriyle aç ve burdaki updater ve client değerini bi düşük yap mesela 35 se 34 yapıcaksın yeni patchi tekrar cekicek.
Dikkat !! yedeğini al dosyanın ve patchleri cekerken anti virüs 'Ün kapalı oldugundan emin ol !
olmadı ama ben en basa alcam tekrar yuklesin belki sorun cıkmıstır saolun arkadaşlar
setup mevcutsa tekrar kur warrock 'u pc den tamamen kaldırdıktan sonra
tamam öyle yapacağım.
Edit: Smartyy
Sorunu anladım galiba ben warrocku yüklerken Eset Smart Security acıktı o arada virus buldu warrock da sildi otomatikmen o yuzden oldu galiba simdi kapadım ole yüklüyorum isallah olur.
OLMADI YHA YİNE NEDEN OLMUYO ANLAMIYORUM YHA ARKADASLAR YARDIM LUTFEN