Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Başlıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet daha önce ilk açıklamaları yapmıştım. http://warrocktr.com/forum/Konu-WarrockT...i-Basliyor

Şimdi son güncellemeleri yapıyorum.

Her haftanın birincisine 400 G1 ödül verilecektir.

Bunun dışında 10 hafta sonra en başarılı olan oyuncular WarrockTR & XGameTR Olimpiyat derecesi kazanacaklar.

Olimpiyat 1.'si ödülü Gold Premium
Olimpiyat 2.'si ödülü Silver Premium
Olimpiyat 3.'sü ödülü Bronz Premium

Toplam 4000 G1 + Gold + Silver + Bronz Premium Sponromuz XGameTR tarafından karşılanacaktır.

Açıkcası XgameTR'ye bu ödülleri vereceği için teşekkür ediyoruz WTR ekibi olarak =)

Bir gerçek varki WTR Ekibi olarak XGameTR'den başlıca isteğimiz 10 tane 400G1'di. Geri kalan 3 ödül gönüllerinden ne koparsaydı. Yalnız WTR ekibi olarak olimpiyatlar sonunda az biraz para toplayayıp Dereceye giren 3 oyuncuya extra ödüller vermeyi planlıyoruz. Bununla ilgili konuşmak için daha erken ama Gold Pre + 1200 G1 gibi bir noktaya çıkarabiliriz ödülleri. Bunlara yazın karar verecez =)

Eventlar şu sıra ile yapılacaktır.

24 Nisan 2010 Cumartesi Saat : 20:00
1 Mayıs 2010 Cumartesi Saat : 20:00
8 Mayıs 2010 Cumartesi Saat : 20:00
15 Mayıs 2010 Cumartesi Saat : 20:00
22 Mayıs 2010 Cumartesi Saat : 20:00
29 Mayıs 2010 Cumartesi Saat : 20:00
5 Haziran 2010 Cumartesi Saat : 20:00
12 Haziran 2010 Cumartesi Saat : 20:00
19 Haziran 2010 Cumartesi Saat : 20:00
26 Haziran 2010 Cumartesi Saat : 20:00

Bir aksilik çıkmadığı süre içinde bu şablonu izleyeceğiz. Zaten her gün eventın yapılacağı saat bildirilecektir.

Bu arada Eventların Odaları vede Şifreleri "WarrockTR TS3" üzerinden duyurulacaktır. Eventlara katılacak arkadaşlar TS'de olmak zorundalardır. Sebebi onlara sözlü açıklamalarda bulunacağız.
Güzel Bekliyorum İnş Katılıcam ve 4000 G1 le 3 premium çeşidinide ben alacam Big GrinBig GrinBig Grin dermişimmm Tongue
hadi hayırlısı
Vay be iyi iş çıkarmışsın Turgay kutlarım gerçekten... Forumun böyle yöneticilere ihtiyacı var. =)
Hadi hayırlısı Bilig için saol Turgay!!!!
Ödül için değil eğlence için katılıcam bir yere ilk defa..
güzel olacak Smile
inş bi aksilik çıkmazsa güzel olucak
Güzel olcak.En az bir silver almam lazım.
İyi para ama çok üye toplucaksınız Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler