ts3 güzel ya. Bir kaç skin gordum cidden çok güzel arayüz oluyor
(01-13-2010 12:28 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Açıkcası o konu ile ilgili karar Kaan Abiye kalmış ama TS3 kurulduktan sonra TS2 yi kullanan çok kişi olmaz tahminimce.
ts3 ts2 e orantılı daha çok kasıyor kasmasa güzelde ts1 ler gibi bütün ts 2 ler kapanmaz umarım =)
ts1 ben hiç görmedim kullanmadım açıkcası. Hani Warrock için ts kullanan ilk 30 türk warrock oyuncusu arasındayımdır ama o zamanlar bile ts1 kullandığımı hatırlamıyorum. Oldum olalı ts2 kullandım ben. Ts1 nasıl bir şey ? Veyahut kaç yıl önce vardı ?
bende kullanmadım ama duyduğuma göre çok kısa bi süre kullanılmış ve sonra kapanmış hepsi yani bizim server olsa bile ts2 kapanırsa kötü olur =)
Socket Eror Hatası alanlar için ip; 212.156.174.84:8767
şaka gibisin clubzer0 ts3 e vasat dedinya daha ne diyim.windows95 le windows7 yi kıyaslamış gibisin.ts3 ün o kadar çok özelliği var sen çözmek için uğraşamıyorsan mok atma bari.
(01-13-2010 12:22 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (01-13-2010 12:21 AM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]yaklasık 3 aydır aynı ts deyım arkadaslara bıraz gec ulastı ama gene de ıyı oldu kaan abıye tesekkurler ts konusunda sponsor oldugu ıcın...
bizde özden abiye teşekkür ederiz yıllardır sponsor olduğu için =)
eyw
benim zaten var uyelıgım