Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: conradina HACK :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu hack mi değil mi? Adam benimle iddalaştı da.

Aug'u vardı bug olmuş eline bomba gelmiş bomba gelince de cross ortada Smile

[Resim: nwwydl.jpg]

[Resim: rh25wk.jpg]
Crosshair hacklerini böyle ifşa edemezsiniz ve edemeyiz video çekmek gerekiyor... Smile
Ahauha! Helal olsun feci yakalamışsın dostum..
Bu konu sana yardımcı olacaktır.
2. ss e iyi bak sp ve mermi sayısına bug olsa böyle olacağını sanmıyorum. K2 ye böyle ifşaa edilmez ama forumlaradamı edilmez? resmen ortada be.
crosshair ne demek ?
(04-15-2010 07:49 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]2. ss e iyi bak sp ve mermi sayısına bug olsa böyle olacağını sanmıyorum. K2 ye böyle ifşaa edilmez ama forumlaradamı edilmez? resmen ortada be.
Yaptığın yorum yanlış... Ben hack olduğunu göremiyorum şuanlık... Sözlerle birşeyi kanıtlayamazsın en azından oyun aleminde...
(04-15-2010 07:50 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]crosshair ne demek ?
Oyunlardaki namlu göstergesi Smile + gibi olan şey yani.
(04-15-2010 07:50 PM)inCoNnu Yazılan: [ -> ]
(04-15-2010 07:49 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]2. ss e iyi bak sp ve mermi sayısına bug olsa böyle olacağını sanmıyorum. K2 ye böyle ifşaa edilmez ama forumlaradamı edilmez? resmen ortada be.
Yaptığın yorum yanlış... Ben hack olduğunu göremiyorum şuanlık... Sözlerle birşeyi kanıtlayamazsın en azından oyun aleminde...

Şimdi bu adam hack değil mi ? Big Grin Arkadaşın mı söyle hadi Smile ap açık ortada daha neyi savunuyorsun ki? adamın sp ve mermi sayısına bak öyle çektim hadi normal olsa eyvallah koru, savun ama koşarken ateş ederken de çektim ki K2 inanmasa da forumdakiler inansın diye.
(04-15-2010 07:49 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]2. ss e iyi bak sp ve mermi sayısına bug olsa böyle olacağını sanmıyorum
Sp de bir anormallik göremiyorum... Mermi sayısı çok açık bug adam 1 ss de famas kullanıyor ve sen tam famastan k400 e geçerken yakalamışsın... Bu kadar açık. Ama crosshair'a birşey diyemem(videosuz)
(04-15-2010 07:53 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]
(04-15-2010 07:50 PM)inCoNnu Yazılan: [ -> ]

Şimdi bu adam hack değil mi ? Big Grin Arkadaşın mı söyle hadi Smile ap açık ortada daha neyi savunuyorsun ki? adamın sp ve mermi sayısına bak öyle çektim hadi normal olsa eyvallah koru, savun ama koşarken ateş ederken de çektim ki K2 inanmasa da forumdakiler inansın diye.
Savunduğumdan değil ortada bir kanıt da yok delilde yok... Hack olduğunu anlasam neden savunayım ki... ? Sen anlamasan bile anlayan kişiler vardır ne demek istediğimi.
(04-15-2010 07:54 PM)inCoNnu Yazılan: [ -> ]
(04-15-2010 07:49 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]2. ss e iyi bak sp ve mermi sayısına bug olsa böyle olacağını sanmıyorum
Sp de bir anormallik göremiyorum... Mermi sayısı çok açık bug adam 1 ss de famas kullanıyor ve sen tam famastan k400 e geçerken yakalamışsın... Bu kadar açık. Ama crosshair'a birşey diyemem(videosuz)

Oda kuruyum deniyelim mi? oluyor mu öyle bir şey. adam koşuyor ve ateş ediyor ve izlerken cros büyülüp küçülüyordu. Arkadaşın mı bu ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler