Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: pr3datt0r bitane daha hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bunlar ne zevk alıyorsa..
bunları bir konu altında toplasaydın forum açısından daha iyi olurdu.Evet bu durum kanıtlar
ancak ticket atan birinden yardım almalısın benden alama alamassın çünkü İngilizce'm iyi değil .
Hah bakın işte açık ve net bir hack SS'i işte bu. Diğer konudaki arkadaşlara mesajım lütfen açık açık hack olduğunun SS'ini alın(örnek yukardaki). Böylece o kişiye hack ettiği ceza verilebilir. İddalarmızı açık kanıtlarıyla beraber sunalım lütfen.Smilevictory.gif
(04-15-2010 06:19 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Hah bakın işte açık ve net bir hack SS'i işte bu. Diğer konudaki arkadaşlara mesajım lütfen açık açık hack olduğunun SS'ini alın(örnek yukardaki). Böylece o kişiye hack ettiği ceza verilebilir. İddalarmızı açık kanıtlarıyla beraber sunalım lütfen.Smilevictory.gif

Arkadaşım senin gibi açıklayıcı birini görmedim doğrusu.Sana aklımın ucuyla katılıyorum Big Grin
zaten bu pislik geceleri oynadığımız oyunu rezil ediyor.çoluk cocuk yatıyor oyun rahatlıyor diyoruz ama nerdeee hack açıp pisliğini yapmaya devam ediyorlar
(04-15-2010 06:22 PM)..ค๒คzค.. Yazılan: [ -> ]
(04-15-2010 06:19 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Hah bakın işte açık ve net bir hack SS'i işte bu. Diğer konudaki arkadaşlara mesajım lütfen açık açık hack olduğunun SS'ini alın(örnek yukardaki). Böylece o kişiye hack ettiği ceza verilebilir. İddalarmızı açık kanıtlarıyla beraber sunalım lütfen.Smilevictory.gif

Arkadaşım senin gibi açıklayıcı birini görmedim doğrusu.Sana aklımın ucuyla katılıyorum Big Grin
Bu bir iltifat mı?Big GrinBig Grin Teşekkürlerbeyfendiadamımblush2.gif
Herşeyin kanıtı olması lazım ki o idda doğrulk kazansın. Akıl ve bilim böyle der. Yalnışım var mı?SmileTongue
güzel hacker ilk uçan insan Big Grin
Ya beyler k2 her zaman videolu hack ticketlerine öncelik verir.Çünkü adamlar screen shotlarda photoshop iddasını bile düşünüyorlar.Artık hackeri video ile alın.
(04-15-2010 07:01 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]güzel hacker ilk uçan insan Big Grin

Yok Çelebiden sonra üçtu bu Smile))
Referans Adresler