Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s0wzamani hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaslar yuksek levellı prelı bı hacker daha.aslına bakarsanız hıc sasırmadm boyle bı oyunda.ılk basta bızı taşın ıcınde buga gırıp vurdu zannedıordk bı sure sonra yer altndan ates ettıgını farkettım.elımden geldıgınce ssler cekmeye calıstım.arkadas ss cektık falan deyınce kapattı hackını artık yuzeyden vurmaya basladı.oyundan az cok anlayan ss lerı gorunce anlayacaktır hack oldugunu buyrun ss ler...
ss lerin devamı
ÖZELLİKLE USTTEN EN SAGDAKI SS DE BENIM SNIPERIN UCUNA GELEN YERE DIKKAT EDIN YER ALTINDAN ATES EDILIO

KaanTopal : SowZamani hesabının sahibi burada videosunu paylaşmıştır " http://www.xfire.com/video/27fc3e/ "
ben burda hack gibi bişi göremedim zaten s0wzamani'da hack açmaz ya bug olmuştur yada bi yanlışlık hack açmasına % 1 bile inanmıyorum.

l3ytommy
Siz inanmayın zaten adamın sslerini bende koyydum bombacida koydu o kadar ss hala inanmayın
Orda 2 tane heavy trooper var .
diğer konudaki ss daha net hack oldugu
ts ıp verın konusmaya gelleım
tommy kardesım benı bılırsın az takılmadık bırlıkte.ben kolay kolay hacker demem kımseye.keske oyunda olsaydın gorseydn yerın altından nasıl adam vurdugunu
(04-15-2010 05:58 PM)s0wzamani Yazılan: [ -> ]ts ıp verın konusmaya gelleım

ss leri koy goreyım demıstın gordun mu ss leri ? o ss leri cekmek ıcın ne ugrastıgımı allah bılıo.burda bu konu kapansa bıle benım ıcın sen bıttın odalarıma almam,gorursem kıcklerım kımın ne oldugunu goruyoruz zamanla.tesekkurler ss ler ıcın. eyvallah
Sizi kızdırmak gibi olmasın ama (kesinlikle onu savunmuyorum) burda o kişinin hack olduğnu kanıtlayacak iyi bir delil yok malesef
herkesın dıkkatını ustten en sagdakı ss e vermesını ıstıorum yerın altından nasıl ates ettıgını net bır sekılde goreceksınız
(04-15-2010 06:01 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Sizi kızdırmak gibi olmasın ama (kesinlikle onu savunmuyorum) burda o kişinin hack olduğnu kanıtlayacak iyi bir delil yok malesef

Aynen.Delil yok.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler