Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: selamlar warrocktr!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım demek isterdim amaSmile uzun zamandır wtr nin bir üyesiyim.Warrocktr kapatıldığı günden bu güne kadar girmedim bugün gördümki açılmış.Hayırlı olsun..Öncelikle kendimi tanıtayım..
ad:mehmet
memleket:zonguldak
oyun nicki:xredbull00x
şuan konya selçuk üniversitesi 1 sınıfta okumaktayım.İyi forumlar
Üniversiteyi kazanmışsın hayırlı olsun mehmet. Bende şafağa sordum gecen gun mehmet nerelerde diye =)

Tekrardan hoş geldin.

Ayrıca Yep Yeni Forum Kuralarına imzamdan göz atabilirsin vede konuyu lütfen daha düzgün yere aç Big Grin Big Grin Birde yıllardır üyesi olacaksın sitenin Big Grin
vayyyyy kardeşim mehmet hoşgeldin hayırlı olsun universite
(01-12-2010 11:24 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Üniversiteyi kazanmışsın hayırlı olsun mehmet. Bende şafağa sordum gecen gun mehmet nerelerde diye =)

Tekrardan hoş geldin.

Ayrıca Yep Yeni Forum Kuralarına imzamdan göz atabilirsin vede konuyu lütfen daha düzgün yere aç Big Grin Big Grin Birde yıllardır üyesi olacaksın sitenin Big Grin

allah razı olsun sağolasın.Smile hoş bulduk bakalım eskilerden kimler var ya forum umarım pek zarar görmemiştirSad
Aleyküm Selam Hoşgeldin
(01-12-2010 11:26 PM)barış Yazılan: [ -> ]vayyyyy kardeşim mehmet hoşheldin hayırlı olsun universite

eyvallahSmile hoşbulduk.:cool:
Hoş geldin,iyi vakit geçirmen dileğiyle..
Hadi hayırlı olsun bakalım buraya gelişin , işallah finallerini de sorunsuz verirsin
Hoşgeldin....
Hoşgeldiniz..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler