Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clana Giremiyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Sarp

Beyler benim g1 hesabımda 3 tane karakter var....Az önce TuF clanını kurduk....Clanımın sayfasına gelip join clan butonuna bastım , ama asıl karakterim ile girmemişim....Geri çıkarttım clandan , şimdi ise clan sayfasına gelınce join clan butonu gelmıyor onume....yardımcı olursanız sevinirim
Muhtemelen ceza aldın sayıyordur.. Ss.gif Beta'da buglar çok olacaktır.

Sarp

(04-14-2010 08:48 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Muhtemelen ceza aldın sayıyordur.. Ss.gif Beta'da buglar çok olacaktır.

Ne gereksiz birşey bu allah aşkına
bug doludur beta
Tarpcım 7 gün ceza aldın bence
(04-14-2010 08:53 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Tarpcım 7 gün ceza aldın bence

Aynen bende öyle düşünüyorum işte..
Cezalısın
1 hafta ceza Big Grin eski sistemdeki gibi ben bu sistemi beğenmedim ops daha güzeldi.

Sarp

Tamamdır beyler hallettim , g1 hesabınızda 1 den fazla karakter bulunuyor ise , clana sokacagınız karakterın recruıtment secenegını open , diğerlerini closed yapıp joın clan yapın...Wink...Sorunu hallettım , aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu dediklerimi yaparlarsa düzelir Wink
(04-14-2010 09:28 PM)lnvad3r Yazılan: [ -> ]Tamamdır beyler hallettim , g1 hesabınızda 1 den fazla karakter bulunuyor ise , clana sokacagınız karakterın recruıtment secenegını open , diğerlerini closed yapıp joın clan yapın...Wink...Sorunu hallettım , aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu dediklerimi yaparlarsa düzelir Wink

Big Grin hahah aslan kardeşim halletmiş

K.O.L.P.A.Ç.İ.N.O lar !
Forum Efsaneleri Sizi
SerkanErsoy

Mehmetii

NyAnKieS

Kilit ^^
Referans Adresler