1-Odysesye ne oldu?
2-Bronz alsam lwle göre bütün silahları alabilirmiyim?
3-G1 le M7A1 Gold alsam slot olmadan kullanamazmıyım?
4-KD nin zararları nedir?
Lütfen yardım edin kime sorsam foruma sor diyor bari siz yardım edin.
1 kaldırdılar power level yapan çok olduğundan
2 evet bütün silahları alabilirsin +21 isen..
3 gold aldığında 8. slot geliyor zaten
4 bence bi zararı yok herşey oyunculukda biter.
1-O harita oyundan kalktı
2-Hayır. Btün silahlara erişmek için ancak G1den alışveriş yapman gerekir.
3-Hayır kullanabilirsin. O silah direk olarak 8. slota gidiyor. Bir problem çıkmaz.
4-KD (kill/death) hehangi bir problem yaşatmaz. Sadece klan başvurularında onu isterler. O da oyunda ne kadar başarılı olduğunu gösterir. Bir karakterle oynarsın sürekli sonra kendinin tama olduğunu hissedersan G1'den bir "KD RESET) alıp KDni düzeltirsin ve klan başvurunda iyi bir ayrıntı olur.
1-Odysesye Event haritası idi event çoktan bitmişti ancak map kaldırılmamıştı sonradan kaldırdılar haritayı.
2- bronz alırsan lwl e göre silah alamazsın sadece premium isteyen silahları alabilirsin.(örneğin famas almak için kaç lwl istiyorsa o lwl e gelip premium alman lazım.)
3-g1 ile mp7a1 alırsan slota gerek yok 3. slot silahı zaten.
4.kd nin zararı yoktur ancak clana girmek istersen düşük kd li oyuncular tercih edilmez.

Tamam
gerçekten çok teşekkür ederim umdugumdan fazlasını buldum.Ben 16 lwle gelince 3 günlük bronze alıp famas alıcağım inşallah bi sorun çıkmaz
(04-14-2010 10:38 PM)yeniceri7 Yazılan: [ -> ]gerçekten çok teşekkür ederim umdugumdan fazlasını buldum.Ben 16 lwle gelince 3 günlük bronze alıp famas alıcağım inşallah bi sorun çıkmaz
3 günlük bronze yok gold var

ama var die biliyom 4 lira hatta
3 günlük bronze var biliyorum ama siz daha iyi bilirsiniz...
3 günlük bronz premium YOKTUR.
![[Resim: thumb_523201425.jpg]](http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_523201425.jpg)
iyide ben bazı sitelerde 3 günlük buldum.